Film & serier

Oscarvindende-instruktør laver One Direction-film

Af Thomas Flindt 20. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Morgan Spurlock, der står bag McDonald’s-dokumentaren “Supersize Me”, er hyret til at lave 3D-dokumentaren om One Direction.

Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne og Zayn Malik kan se frem til at arbejde sammen med en af filmbranchens dygtigste instruktører, når Morgan Spurlock snart går i gang med at skyde en dokumentar om One Direction i 3D. Det bekræfter avisen The Independent.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Er One Direction og The Wanted fjender?

Morgan Spurlock er allermest kendt for "Supersize Me" fra 2004, hvor han spiste McDonald's-mad i 30 dage for at vise, hvilken effekt det havde på hans krop og humør. Samme år vandt han en Oscar for filmen, og siden har Spurlock arbejdet videre på en lang række "gode dårlige idéer", som han kalder dem.

Instruktørens næste projekt er derimod en rigtig god idé - han skal nemlig følge boybandet One Direction under deres kommende tour, og det ser han meget frem til.

- Det er en utrolig mulighed og en fantastisk tid for bandet. At optage denne rejse og dele den med publikum i hele verden er en opgave, jeg er meget stolt af at tage mig af, har Morgan Spurlock udtalt.

Læs også: One Direction skal have bevæbnede vagter

One Directions gode ven og mentor, Simon Cowell, synes, det er fantastisk, at man har fået Spurlock til at lave dokumentarfilmen om de fem søde, britiske drenge.

- Jeg er glad for, at vi laver denne film, og Morgan er den perfekte mand at lukke ind backstage og ind i One Directions hverdag. Det, som bandet har opnået, er utroligt, de har skrevet historie med deres fans - denne film er til dem, siger "X Factor"-opfinderen.

Læs også: One Direction vil holde pause i 10 år

Hvad glæder I jer mest til at se i One Direction-dokumentaren?

OneDirectiontilMTVVMA

MestLæste