Film & serier

Lily Collins får hovedrollen i ny film, du måske kan huske fra barndommen

Af Cecilie Stubkjær Ottosen 2. juli 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @lilycollins
Legede du med Polly Pocket, da du var barn? Så har vi en sjov nyhed til dig. Den populære legetøjsdukke bliver bragt til live i en ny kommende film, og her er det ingen ringere end Lily Collins, der har hovedrollen som den lille miniature-dukke. Læs mere lige her.

Det er netop blevet afsløret, at Lena Dunham står bag en ny live-action film omhandlende legetøjsdukken, Polly Pocket, som i 1983 blev skabt for første gang af Chris Wiggs.

Filmen vil omhandle en ung pige og en lommestørrelses kvinde, som sammen vil skabe et unikt venskab.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

På trods af at vi endnu ikke ved meget om den kommende film, så er det dog blevet afsløret, at rollen som Polly Pocket skal spilles af en skuespillerinde, som vi helt sikkert kender til!

’Emily in Paris’-stjernen, Lily Collins, skal nemlig spille rollen som Polly Pocket, og skal samtidig hjælpe til med produktionen af filmen – og det glæder vi os til!

Selvom Lily særligt er blevet kendt for rollen som Emily i ’Emily in Paris’, så har den unge skuespillerinde også spillet store roller som for eksempel Snehvide i ’Mirror Mirror’ og Marla Mabrey i ’Rules Don’t Apply’, hvor hun blev nomineret til en Golden Globe i kategorien Best Actress – Motion Picture Comedy or Musical.

Lily fortæller om sin kommende rolle som Polly Pocket:

- Som lille var jeg helt vild med Polly Pocket, så det her er virkelig en drøm, som går i opfyldelse. Jeg glæder mig så meget til at bringe de små mini-dukker til skærmen.

Nok har ’Emily in Paris’ modtaget kritik fra nogle sider, men Lily Collins er kun på vej én vej, og det er op!

Læs mere om

MestLæste