Film & serier

TikTok-stjernen Addison Rae får hovedrollen i ny film

Af Selina Sander Jensen 16. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Influenceren Addison Rae skal spille hovedrollen som influencer i en ny version af den romantiske komedie ”She’s All That”. Læs mere om filmen her!

Den 19-årige influencer Addison Rae har mere end 60 millioner følgere på TikTok og 27,5 million følgere på Instagram, men nu kan hun snart også skrive skuespillerinde på CVet. Hun skal nemlig spille hovedrollen som influenceren Zach i den kommende teen-film ”He’s All That”.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis du synes, titlen på filmen lyder bekendt, så kan det være fordi den kommende chickflick, er en genindspilning af den romantiske komedie ”She’s All That” fra 1999.

Den originale 90’er film handler om den populære fyr på college, Zach Stiles, som bliver droppet af sin kæreste. Deres break-up går udover hans popularitet på skolen, og derfor beslutter han sig for at vinde sin populære status tilbage ved at forvandle skolens nørd, Laney Boggs, til den næste prom queen på skolen.

Den kommende film med Addison Rae tager udgangspunkt i nogenlunde samme historie, men denne gang er der byttet om på rollerne!

Læs også: Harry Styles har fået nyt job, hvor han slet ikke skal synge!

Addison skal nemlig spille hovedrollen som Zach og dermed får vi denne gang fortalt historien fra en piges synsvinkel - og Zach er (lige som Addison selv) influencer. En dag gør hendes kæreste hende flov foran hele skolen, så for at få hævn over ham, beslutter hun sig for at forvandle en af de mest upopulære drenge på skolen til den næste prom king.

Det er stadig ikke afsløret, hvor og hvornår filmen får premiere. Men én ting er sikkert: Vi glæder os virkelig til at se Addison udfolde sig som skuespillerinde!

Skal du se ”He’s All That”, når den kommer ud?