Film & serier

Se traileren til den splinternye kærlighedsfilm med Lili Reinhart

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 27. august 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du også bare MEGA vild med skuespilleren Lili Reinhart, du kender som Betty Cooper i serien Riverdale? Så kan du godt begynde at glæde dig! Hun er nemlig med i den HELT nye romantiske dramafilm Chemical Hearts.
Filmen Chemical Hearts er baseret på bogen ”Our Chemical Hearts”, som er skrevet af Krystal Sutherland. Filmen Chemical Hearts havde premiere d. 21. august 2020 - og den er derfor helt ny!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Filmen viser et realistisk syn på det at være teenager i dag, med alle de udfordringer, det indebærer. Filmen kommer ind på tungere emner som kærestesorger, tab og utilstrækkelighed. Lili Reinhart har udtalt, at rollen som Grace Town i Chemical Hearts ligger hende nær, da hun selv har kæmpet med nogle af de tunge problematikker, som filmen tematiserer. Læs også: Læs Cole Sprouses fine break-up caption til Lili Reinhart

Filmen handler om teenageren Henry Page, spillet af Austin Abrams, der er en håbløs romantiker, som aldrig nogensinde er blevet forelsket. Han er en flittig studerende, der ønsker at blive redaktør på skolens avis. Henry føler ikke, at der er sket noget særlig spændende i hans liv, det ændres dog, da den nye mystiske elev Grace Town starter på hans skole.

Grace og Henry bliver begge valgt som medredaktører på skolens avis og bliver derfor tvunget til at arbejde tæt sammen.

Er du også spændt på at se, hvad der sker mellem de to High School-elever? Så kan du spændt glæde dig til, at Chemical Hearts kommer i biografen i Danmark.

Indtil da kan du se traileren for filmen her:

MestLæste