Aww-læs-cole-sprouses-fine-break-up-caption-til-Lili-Reinhart
Kendte

Awww… Læs Cole Sprouses fine break-up caption til Lili Reinhart

Af Line Lei Mohrsen Jensen 24. august 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ikke længe siden, vi fik bekræftet at Cole Sprouse og Lili Reinhart ikke længere er et par. Nu har Cole åbnet op om bruddet og skrevet en fin, lille tekst om deres break-up på Instagram.

Onsdag d. 19. august delte Cole Sprouse et fint billede på Instagram, men med en endnu finere tekst!

I opslaget delte Cole nemlig sine tanker og åbnede op om hans tidligere forhold til Lili Reinhart. Her offentliggjorde han også, at de ikke længere er et par.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der er ingen tvivl om, at Cole altid har været en cute fyr – men i det her opslag, er han altså bare liiiige en tand sødere, fordi han skriver så fin en tekst om både Lili og deres tidligere forhold. Awww.

Læs også: Lili Reinhart åbner op om bruddet med Cole Sprouse

Cole skriver:

"Lili og jeg gik oprindeligt fra hinanden tilbage i januar, mens vi besluttede at afslutte vores forhold permanent i marts. Jeg har haft en utrolig oplevelse, og jeg vil altid føle mig heldig og glæde mig over, at jeg havde chancen for at blive forelsket. Jeg ønsker hende intet andet end kærlighed og lykke fremover. Det var alt jeg vil sige om det. Alt andet, du hører, betyder intet.

Og så kommer hendes film snart ud! Jeg er sikker på, at hun er lige så utrolig i den, som alt andet hun laver. Tak venner <3"

Du kan se Coles Sprouses opslag på Instagram herunder.

Læs mere om

MestLæste