Film & serier

Lily Collins afslører den rigtige alder på 'Emily in Paris'

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 22. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lige siden det første afsnit af seriehittet, 'Emily in Paris', blev tilgængelig på Netflix i starten af oktober, har serien bragt internettet i kog. Serien, du enten elsker eller elsker at hade, efterlader mange uforløste spørgsmål. Særligt et spørgsmål har floreret i de seneste uger; hvor gammel skal karakteren Emily Cooper forestille at være?

De fleste af os har allerede slugt den sødmefulde, populære komedieserie, 'Emily in Paris', i én mundfuld, og selvom serien ikke ligefrem gengiver et realistisk billede af det virkelige liv, kan vi slet ikke vente til, at der bliver udgivet en sæson to. I mellemtiden må vi ty til et stort indtag af croissanter og iføre os parisiske beretter i alverdens farver.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For selvom Netflix-serien bliver kritiseret af mange for at være fyldt med franske klichéer, kan vi ikke lade hver med at holde af seriens hovedperson Emily Cooper. Serien efterlader os med mange spørgsmål, og der er særligt ét, som vi ikke har kunne løse på egen hånd; nemlig, hvor gammel skal Emily Cooper forestille at være?

Lily Collins, den 31-årige skuespillerinde, der står bag rollen som marketing-guruen, Emily Cooper, i det nye seriehit, har netop svaret på mysteriet omkring hovedkarakterens virkelige alder – og svaret er chokerende.

Læs også: Skaberen bag ’Sex and the City’ har lavet efterårets must-see-serie

I et interview med det britiske Vogue, fortalte den 31-årige skuespillerinde, at hendes karakter højst sandsynligt er knap 10 år yngre end hende selv.

I interviewet fortalte hun: ”Jeg tror ikke, at vi har givet hende (Emily Cooper) en specifik alder, men jeg tror, at hun lige har færdiggjort universitetet. Måske er det hendes først år efter hun har færdiggjort sin kandidatuddannelse. Jeg vil skyde på, at hun er omkring 22 år gammel. Hun har haft nok erfaring i virksomheden i Chicago til at have optjent respekt fra sin chef. Hun er smart og virkelig innovativ – og det er ikke første gang, hun gør det, som hun gør. Hun har uddannet sig til det hun laver, og hun har gennemført flere praktikophold.”

Men… vi er dog flere, der stadig stiller spørgsmålstegn til hendes alder - for kan det virkelig passe?

Læs også: 10 ting, du ikke vidste om "Emily In Paris"

Flere fans har påpeget, at Emily skal forestille at have taget en kandidatuddannelse, og medmindre hun var færdiguddannet som 18-årig, er der meget der taler imod, at hun kun skulle være 22 år i serien. Det virker også ulogisk, at en marketingassistent, der kun har været i virksomheden et enkelt år, får lov til at overtage chefens stilling og flytte til Paris.

Se nogle af fansenes sjove reaktioner på aldersafsløringen af Emily nedenfor.

Meget tyder derfor på, at Lily ikke havde skudt helt rigtigt med alderen. I et sjovt tweet anerkendte hun da også, at hun havde taget fejl af Emilys alder. I tweetet skrev hun: ”Emily, der kigger på mig, når jeg gætter hendes alder forkert. Du er muligvis ikke 22 år, men jeg bliver nødt til at sige, at du sommetider opfører dig som en.”