Film & serier

Skaberen bag ’Sex and the City’ har lavet efterårets must-see-serie

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 5. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skaberen af ’Sex and the City’ har skabt endnu en romantisk komedieserie til listen over dine favoritter. Serien hedder ’Emily in Paris’, og du kan se den på Netflix dette efterår. Vi Unge giver dig alt, du behøver at vide om serien.

Darren Star, der står bag romantiske tv-favoritter som 'Sex and the City', 'Younger' og 'Beverly Hills 90210', er dette efterår klar til at give dig endnu mere drama, mode og kærlighedsintriger i den nye serie ’Emily in Paris’.

I den helt nye rom-com-serie kan du forvente et lige så moderigtigt-univers som i 'Sex and the City'. Det er nemlig den samme kostume-designer, Patricia Field, der står for beklædningen i den nye serie - og det er blot én af grundende til, at ’Emily in Paris’ med garanti kommer til at indtage vores seriehjerter dette efterår.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Test: Hvem er du fra ”Sex and The City”?

Serien følger den altid velklædte Emily Cooper, spillet af Lilly Collins, der lige er flyttet fra Chicago til Paris for at arbejde i et fransk marketingsfirma. Emily er en ung, amerikansk kvinde i sine 20’ere, der gør tingene ”the American way”, hvilket for franskmændene ikke altid er ”the right way”.

En romantiks serie, der foregår i romantikkens by

Paris, kærligheden og modens hovedstad, sætter rammerne for serien – og findes der en flottere by end Paris?

Da serien foregår i Paris, medvirker der naturligvis også en del franskmænd. Listen over franske skuespillere, der medvirker i serien, lyder på Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat og Bruno Gouery.

Læs også: Alt du skal vide om den nye "Gossip Girl"-serie

Serien havde premiere d. 2. oktober på Netflix, hvor alle 10 afsnit af serien blev udgivet - så du kan altså binge-watche serien allerede nu.

Er du også helt vild med den parisiske livsstil, og kunne du heller ikke få nok af moden i 'Sex and the City', så skal du glæde dig til at se, hvilken kreativitet som designeren Patricia Field har medbragt i Darren Stars helt nye romantiske komedieserie.

Hvis ikke du har set traileren til serien endnu, så kan du se den her.

MestLæste