Film & serier

Kwamie Liv: ”Du skal gøre det, du brænder for - så meget som muligt”

Af Vera Olivia Lissner Rømer 7. januar 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Lasse Lagoni / TV 2
De to dommere Martin Jensen og Thomas Blachman har i år fået selskab af den talentfulde sangerinde og sangskriver Kwamie Liv. Vi har spurgt Kwamie Liv, hvad man skal gøre for at slå igennem med sit talent, hvad hun glæder sig mest til ved denne sæson, og hvad det vil sige at have ”X Factor”.

Hvad glæder du dig mest til ved denne sæson?

- For mig er det jo at springe ud i noget helt nyt, så jeg glæder mig til at lære fra mig, så meget som jeg kan. Jeg har lavet musik i et stykke tid, og jeg glæder mig bare til at springe ud i det og prøve noget nyt. Det bliver virkelig, virkelig spændende.

Hvilken kategori håber du på at få?

- Jeg håber bare på, at jeg får nogle deltagere, der er friske på at få det bedste ud af det, de kan. Jeg håber også på, at jeg kan hjælpe dem så langt som muligt i den proces.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad vil det sige at have ”X Factor” for dig?

- At have ”X Factor” for mig det betyder, at du har en drivkraft, der er din helt egen. Du har en drøm og en passion, og så har du noget, som man ikke helt kan sætte ord på.

Hvilken dommer kommer til at give dig kamp til stregen?

- Det tror jeg, at de begge to vil. Lige nu handler det bare om at tage et skridt ad gangen, så jeg tænker ikke så meget på kampen, som kommer. Jeg tænker mere på, hvem der kommer ind ad døren, og hvilken kategori jeg får.

Du bliver kun dygtig ved at gøre det, du brænder for så meget som muligt

Hvad skal man gøre, hvis man drømmer om at slå igennem med sit talent?

- Det vigtigste er, at man har en idé om, hvad man vil. Så længe man har en idé om, hvad man vil, så kan man nå rigtig langt.

- Selvfølgelig skal du være dygtig, men du bliver kun dygtig ved at gøre det, du brænder for så meget som muligt. Jeg har brugt timevis på at skrive sange og synge, for hvis du skal være god til noget, så skal du gøre det uanset hvad.

Hvilken af de tre dommere hepper du på?

Læs mere om

MestLæste