Film & serier

Martin Jensen: “X Factor er som at have fået en ekstra familie”

Af Ema Seferovic og Vera Olivia Lissner Rømer 7. januar 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Lasse Lagoni/TV 2
I denne sæson af ”X Factor” kan du glæde dig til at se Thomas Blachman, Kwamie Liv og Martin Jensen som dommere. Vi har taget en snak med Martin om, hvad der er det sværeste ved at være dommer, hvad det betyder at have ”X Factor”, og hvad han glæder sig mest til ved den nye sæson!

Hvad glæder du dig mest ved denne sæson?

- Jeg glæder mig til at komme ud og mærke energien, jeg glæder mig til auditions, og jeg glæder mig til at sidde og lytte til en masse god musik.

Hvad betyder det at have “X Factor” for dig?

- At have ”X Factor” for mig det er 100 procent, at du kan performe, du kan synge, at du er udadvendt, og at du er selvstændig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad har været det bedste og det sværeste ved at starte som dommer?

- At være dommer i “X Factor” er lidt som at have fået sig en ekstra familie. Det sværeste er nok, at man skal finde på et nyt svar, hver gang man skal sige nej eller ja til en deltager. Det er det rene hjernegymnastik hele tiden at komme på nye måder at sige tingene på.

At være dommer i “X Factor” er lidt som at have fået sig en ekstra familie

Du har en lidt anden baggrund end de andre dommere, da du er dj. Vil man kunne mærke det i den måde, du vælger musik på?

– Nej, for jeg er totalt popdreng. Det har jeg altid været. Jeg voksede op i et hjem med en mor, der lyttede til ABBA, og en far, der lyttede til Shu-bi-dua. Popmusik er, hvad jeg har i blodet. Jeg producerer EDM, men jeg producerer også popmusik. Jeg er til alle genrer, så længe de har et poppet tvist.

Hvad vil det betyde for dig at vinde?

– Den største sejr i “X Factor” ville være, at mine artister fik en karriere, når showet er slut.

Glæder du dig til denne sæson af "X Factor"?

Læs mere om

MestLæste