kissing_booth_3_er_paa_vej_se_ny_teaser_her_2.
Film & serier

”The Kissing Booth 3” på vej: Se den nye teaser her

Af Josephine Sjelhøj 18. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Elsker du også ”The Kissing Booth”-universet? Så kan du godt begynde at glæde dig. Netflix har nemlig lige givet os endnu et smugkig fra ”Kissing Booth 3.” Se det her.

Netflix er klar til at sige farvel til Elle, Noah og Lee. ”Kissing Booth 3” er snart klar med filmseriens sidste kapitel.

I en trailer for Netflix’ indhold i 2021 kan man spotte en helt ny teaser for ”Kissing Booth”-universets sidste film.

I klippet ser man filmens stjerne Joey King, som fortæller, at hun ser frem til at se en ”fantastisk historie få sin afslutning.”

Man får også et smugkig på 3 klip fra filmen, som kun gør os endnu mere spændte på at se, hvad der kommer til at ske med filmens hovedpersoner. 

LÆS OGSÅ: The Kissing Booth 3 er på vej

I klippet ser vi blandt andet Noah og Elle køre langs kysten på den ikoniske motorcykel. Vi ser også et sødt klip af Elle og Lee, der krammer, og et klip, der viser det fedeste pool-party nogensinde.

Da ”Kissing Booth 2” sluttede var Elles fremtid ikke afgjort endnu. Den nye film kommer derfor til at handle om Elles valg mellem universiteterne Harvard og Berkeley – og vi ved godt, hvad det kommer til at betyde; Elle skal igen vælge mellem sin store kærlighed og sin BFF. Hvem mon hun vælger?

LÆS OGSÅ: Ventetiden er ovre: Se traileren til ”To All The Boys 3”

Filmens instruktør Vince Marcello fortæller, at ”Kissing Booth 3” ikke kun er en afslutning på Elles historie. Vi får også at se, hvad der kommer til at ske med Noah og Lee i fremtiden.

”Selvom deres historier overlapper, så er alle 3 karakterer på deres egen rejse i livet. De har alle udfordringer, som de skal overkomme, inden de lukker ungdoms-kapitlet og starter deres voksenliv,” afslører instruktøren.

Optagelserne til ”Kissing Booth 3” blev allerede afsluttet sidste år, og ifølge Joey King kan vi forvente at se filmen i løbet af sommeren 2021.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Spot klippet fra Netflix-traileren her.

MegetMere