se_traileren_til_to_all_the_boys_3
Film & serier

Ventetiden er ovre: Se traileren til ”To All The Boys 3”

Af Josephine Sjelhøj 14. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lara Jean og Peter er tilbage! Netflix har netop udgivet traileren til "To All The Boys 3," og har samtidig afsløret, hvornår vi kan forvente at se den.

Er du også fan af ”To All The Boys”-universet? Så har vi en rigtig god nyhed til dig.

Netflix har lige offentliggjort traileren til den 3. og sidste film, som har titlen ”To All the Boys: Always and Forever.”

Som en ekstra gave valgte Netflix også at afsløre premieredatoen for filmen, og vi skal ikke vente længe på at se det afsluttende kapitel i ”To All The Boys”-serien.

”To All the Boys: Always and Forever” får nemlig allerede premiere fredag d. 12. februar 2021. Filmen kan derfor ses lige op til weekenden, hvor man fejrer valentinsdag – hvor romantisk!

LÆS OGSÅ: 20 ting, du ikke vidste om "To all the boys I’ve loved before"

Ifølge Netflix handler ”To All The Boys 3” om Lara Jeans udvikling, når hun skal gå fra high school til college. Vi kommer derfor til at se hende træffe mange store beslutninger i løbet af filmen, som viser hendes sidste måneder i high school.

I den officielle beskrivelse står der: ”Mens Lara Jean Covey forbereder sig på at afslutte gymnasiet og starte sit voksenliv, får et par livsændrende rejser hende til at tænke over, hvordan hendes liv med sin familie, venner og Peter ser ud, når hun er blevet student.”

LÆS OGSÅ: Her er alt, vi ved om To All the Boys 3 + et smugkig fra en ny scene

Filmens stjerne Lana Condor fortæller, at den tredje og sidste ”To All The Boys”-film er hendes yndlings, fordi den fokuserer så meget på Lara Jeans personlige udvikling.

Lana afslører, at hun ser en lys fremtid for Lara Jean, og at filmen er en god afslutning for hende. Hun fortæller: ”Jeg tror, vi har set både Lara Jean og mig selv vokse op i disse film, og jeg er stolt af den måde, vi slutter hendes kapitel på.”

Er du også spændt på at se, hvordan Lara Jeans historie ender? Se traileren her. 

MegetMere