Film & serier

The Kissing Booth 3 er på vej

Af Karen Emilie Thalsgaard 17. november 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sad du ligesom os tilbage med hundredvis af spørgsmål, da The Kissing Booth 2 var færdig og havde kraftigt på fornemmelsen, at der ville komme en 3'er, så kan Netflix nu bekræfte, at det gør der, og vi glæder os!

Masser af fans gættede på, at en tredje film var på vej, efter The Kissing Booth 2 afsluttede med op til flere cliffhangers - spoiler alert! – bl.a. får Elle besked på, at hun både er kommet ind på Harvard og Berkeley. Kæmpe dilemma! Derudover er der alt det med Marco og hans følelser for Elle, og endnu mere spændende bliver det at se, om Chloe og Elle fortsætter med at være venner.

Læs også: Test: Hvem fra "The Kissing Booth" er du?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den store nyhed blev fejret af alle skuespillerne, der via en YouTube-livestream delte, at den tredje film rent faktisk blev filmet på samme tid som The Kissing Booth 2, hvilket betyder at de har gjort et virkelig godt stykke arbejde i forhold til at holde det hemmeligt - vildt, ikke? Livestreamen indeholdt også et lille sneak-peak på 3’eren, som en lille forsmag på, hvad vi kan se frem til. Du kan se traileren lige herunder:

Læs også: Jacob Elordi afslører: ”The Kissing Booth”-Noah er forfærdelig

Men hvornår kommer 3'eren? Det løftede Joey King sløret for, da hun søndag den 15. november 2020 modtog en People's Choice Award for sin rolle i The Kissing Booth. Her fortalte stjernen, at vi kan glæde os til at se den tredje film i sommeren 2021. Indtil da vil vi se de to første film igen, igen, igen og øve os i Elles og Marcos dansetrin.

Har du set The Kissing Booth 2?

Læs også: ”The Kissing Booth 2”: Det handler den om

MestLæste