The Kissing Booth
Film & serier

”The Kissing Booth 2”: Det handler den om

Af Selina Sander Jensen 25. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ikke længe siden, at vi fik nyheden om at en ”The Kissing Booth 2”-film er på vej. Nu er der kommet et hint om, hvad filmen kommer til at handle om!

Forfatteren Beth Reekles, som står bag “The Kissing Booth”-bogen, har netop afsløret, at der kommer to nye ”The Kissing Booth”-bøger. Den ene af de to bøger er ”The Kissing Booth 2: Going the Distance”, som ifølge et Tweet fra Beth altså er den bog, som den kommende TKB-film kommer til at være baseret på.

Nyheden om bøgerne betyder, at det allerede nu er muligt at læse, hvad de handler om. Altså: Hvad ”The Kissing Booth 2” kommer til at handle om. Og det kommer nok ikke helt til at gå som vi havde håbet mellem Elle og Noah.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: OMG!!! Der kommer en "The Kissing Booth 2"!

Ifølge Amazon handler bogen ”The Kissing Booth 2: Going the Distance” nemlig om, at Noah skal gå på Harvard, og derfor ender i et langdistance forhold med Elle. Det er ikke nemt for nogle af dem, og da Elle ser et opslag, der antyder, at Noah måske er begyndt at se en anden, bliver hun knust! Derudover er der også en ny sød fyr, Levi, som er interesseret i Elle ...

Men vi må altså vente og se, om filmen kommer til at følge bogens handling 1:1. Hvis filmen bliver bare det mindste som bogen, lyder det altså som om, at der er lagt op til endnu en romantisk film!

Læs også: Whaaat?! Har "The Kissing Booth"-stjernerne slået op?!

Bogen udkommer først i januar 2020, men allerede til maj bliver der udgivet en bog, som handler om tiden mellem ”The Kissing Booth 1” og ”The Kissing Booth 2” – i bogen kan man også læse et sneak-peak til 2’eren.

Nu glæder vi os endnu mere til gensynet med Elle, Lee og Noah!