Justin Bieber
Film & serier

Justin Bieber: "Jeg er SÅ klar til at få børn"

Af Julie Sofie Hauritz 13. oktober 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @justinbieber
Der er måske snart babyer på vej i Bieber-familien! I en ny dokumentar om Justin Bieber har popstjernen i hvert fald afsløret, at han er klar til at få børn, og hvis det stod til ham, så skal det også meget gerne være snart.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Justin Bieber er snart klar til en ny, og noget anderledes, ”baby” i sit liv – nemlig en vaskeægte baby. Det har han i hvert fald afsløret i sin nye dokumentar ’Justin Bieber: Our World’.

Dokumentaren udkom fredag d. 8. oktober og tager udgangspunkt i forberedelserne til Justins store nytårskoncert tilbage i 2020.

Udover at opleve Justin forberede sig til sin store koncert, kommer vi også endnu tættere på hans forhold til Hailey forhold i dokumentaren. Ja, faktisk kommer vi så tæt på, at vi endda bliver introduceret til det søde pars planer om familieforøgelse.

I en af scenerne i dokumentaren ser vi Hailey spørge Justin ind til, hvad hans håb og drømme er for 2021. Hertil svarer han:

- Jeg vil gerne fortsætte med at sætte en masse mål og have det sjovt med at nå dem. Derudover vil jeg forhåbentlig også gerne bringe en lille guldklump til verden. Hvad med, at vi starter på at prøve [at få et barn] i slutningen af 2021?

I dokumentaren ser man, hvordan Hailey ser en smule overrasket ud, men samtidig smiler og svarer: ”Vi får at se”.

Justin har længe drømt om børn
Dem, der har fulgt the Biebers i et stykke tid, ved, at det ikke er første gang, Justin giver udtryk for, at han er klar til at få børn. Dog fortæller han, at beslutningen ligger hos Hailey.

- Det er op til Hailey [hvornår vi skal have børn], for det er hendes krop, fortalte han til Ellen DeGeneres tilbage i marts 2020.

Igen et par måneder senere gentog han:

- Jeg kommer til at få så mange [børn], som Hailey ønsker at være gravid med. Jeg ville elske at have mit eget lille fodboldhold. Men, ja, det er hendes krop og derfor op til hende [hvor mange vi skal have].

Indtil videre har Hailey delt, at hun ikke har travlt med at blive mor. Selvom hun har sagt, at hun allerede har udvalgt babynavne, fortalte hun i oktober 2020 til Vogue Italia, at hun ikke er klar til at få børn.

- Det mærkelige er, at jeg altid har haft ønsket at få børn tidligt, men nu hvor jeg er gift, har jeg det ikke på samme måde, sagde hun.

Vi glæder os til at følge meget mere med i det søde pars baby-planer, hvis de i fremtiden vælger at udvide familien.

Pssst! Hvis du er interesseret i at se den nye dokumentar om Justin Bieber, kan du se den på Amazon Prime.

MestLæste