Film & serier

I den her megasøde video bekræfter Noah Centineo og Lana Condor 2’eren til ”TATBILB”!

Af Nanna Skousbøll 21. december 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den mest populære Netflix-film i 2018 får en efterfølger! Det betyder, at vi ikke skal vente længe, før vi ser mere til den superflotte fyr Noah Centineo og vildt søde Lana Condor.

Der er nok ikke mange, der har været i tvivl om, at ”To All the Boys I’ve Loved Before” ville få en efterfølger. Men hvis du var, har Lana Condor og Noah Centineo, som spiller Lara Jean og Peter i filmen, nu offentligt afsløret, at endnu en film er på vej.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I videoen laver Lana en plan over, hvad hendes venner skal have i julegave, men hun er i tvivl om, hvad Noah skal have. Heldigvis ringer han til hende på FaceTime, hvor de aftaler, at Lana godt må fortælle deres store nyhed til alle deres fans – altså at der kommer en 2’er til ”To All The Boys I’ve Loved Before”!

Læs også: Omg! En 2-er af "To All the Boys I've Loved Before"

Men til sidst i videoen ringer hun en hemmelig person op og siger: ”Du bliver den perfekte John Ambrose”. John Ambrose var fyren, som Lara Jean havde været til et FN-workshop for folkeskoleelever med og altså også havde sendt et kærlighedsbrev til.

Du kan måske huske til sidst i filmen, hvor en fyr ringer på Lara Jeans dør med et brev og en buket blomster? Det er John Ambrose, men det er altså ikke heeelt sikkert, at det er den samme skuespiller, Jordan Burtchett, der vender tilbage i 2’eren.

Læs også: 10 facts om Noah Centineo

Vi ved faktisk slet ikke, hvilke skuespillere, der vender tilbage i den kommende efterfølger. Det er kun Lana Condor og Noah Centineo, der har bekræftet, at de forsætter (men altså, de er jo så også de vigtigste, så vi er helt tilfredse!). Det bliver spændende at se, om nogle af skuespillerne bliver skiftet ud, eller om der kommer nye karakterer, som vi ikke kender, med. Men hvis bare 2’eren bliver lige så god som den første film, så skal vi nok klare os.

Se videoen herunder:

Læs mere om