Hvem har brug for valentinsdag, når man kan holde en hyggelig pigeaften med sine bedste veninder Vi har samlet 7 film, der kan gøre enhver pigeaften bedre.
Film & serier

Galentine’s Day: 7 film I skal se, når du skal hygge med din BFF

Af Josephine Sjelhøj 11. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvem har brug for valentinsdag, når man kan holde en hyggelig aften med sine bedste veninder? Vi har samlet 7 film, der kan gøre enhver hygge-aften bedre.

Mange har uden tvivl hørt om den amerikanske højtid valentinsdag, som tit betegnes som årets romantiske højdepunkt. Men hvem siger, at romantisk kærlighed er det eneste, man kan fejre? For at have endnu en god undskyldning for at hygge os med vores bedste veninder, fejrer vi i år også ”Galentine’s Day.”

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Galentine’s Day blev opfundet af Amy Poehlers karakter Leslie Knope fra hitserien ’Parks and Recreation.’ Højtiden fejres d. 13. februar, som er dagen inden den berømte valentinsdag, og den handler om at hylde venskaber mellem piger.

Venskaber er nemlig noget af det vigtigste i verden, og hvem har ikke brug for en dag, hvor man hylder alle de seje kvinder, man kender?

LÆS OGSÅ: 10 girl power-sange, du har brug for på din playliste

Man kan for eksempel fejre dagen med en lækker brunch, en god lang gåtur sammen, eller en helt fænomenal filmaften med sin veninde.

I år falder Galentine’s Day på en lørdag, og det gør kun mulighederne for en hyggelig aften med en masse film større.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Harry Styles skal være med i en ny film med denne ’The Crown’-stjerne

Se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet 7 af de mest ikoniske film, der er perfekte til en pigeaften.

Psst… Vidste du, at I stadig kan se film sammen, hvis I ikke har mulighed for at holde en fysisk pigeaften? Med Google Chrome-funktionen Teleparty, kan I se både se Netflix, Disney+, Hulu og HBO. Så er det bare om at komme i gang med at fejre Galentine’s Day virtuelt.

De7bedstefilmtilpigeaften

Pitch Perfect ’Pitch Perfect’-filmene er definitionen på girl power. Med sjove citater og en masse fantastisk musik viser ’Pitch Perfect,’ hvor meget piger kan opnå, når de støtter hinanden.
Foto: PR
Legally Blonde Denne film har lært os nogle af de vigtigste lektier i livet, som blandt andet, at den første hovedregel efter en permanentbehandling er, at man ikke må vaske hår i 24 timer, og den klassiske ’bend and snap.’ Men vigtigst af alt, så viser ’Legally Blonde,’ hvor seje og stærke alle kvinder er uanset, hvem de er. Psst… Vidste du, at ’Legally Blonde 3’ får premiere i maj 2022? Vi glæder os til et gensyn med Elle Woods.
Foto: PR
Clueless Når man tænker på ikoniske chick flicks er ’Clueless’ helt sikkert en af de første, man kommer i tanke om. Filmen har alt det bedste fra 90’erne, og samtidig er temaerne om venskab og kærlighed lige så relevante i dag. Denne klassiker er et must, når man holder pigeaften.
Foto: PR
Little Women Den nyeste version af ’Little Women’ fra 2019 gav os ikke bare nogle fantastiske præstationer fra Saoirse Ronan, Florence Pugh og Timothée Chalamet. Den gav os også en film, vi kan gense utallige gange resten af vores liv. Det er den perfekte film til pigeaftenen, hvor man kan følge March-søstrenes op- og nedture gennem livet. Ps. Hav lommetørklæderne klar!
Foto: PR
Wild Child ‘Wild Child’ fortæller den klassiske historie om en vild amerikansk teenagepige, der bliver sendt på kostskole i England. Her møder hun en fantastisk gruppe piger, der inspirerer hende til at være sig selv. Det er uden tvivl en af de film, der viser vigtigheden i at have stærke venskaber.
Foto: PR
Mean Girls ”On Wednesdays, we wear pink.” Vi har ikke tal på, hvor mange gange vi citerer ’Mean Girls’ i vores hverdag. Vi er stadig helt vild med klassikeren fra 2004, og den vil altid være en af de film, man kan se igen og igen.
Foto: PR
To All The Boys I’ve Ever Loved Before Den sidste film i ’To All The Boys’-serien får premiere på Netflix fredag d. 12. februar, så det lægger selvfølgelig op til et TATB-marathon med veninderne. Vi er SÅ spændte på at se, hvad der sker med Lara Jeans fremtid.
Foto: PR

Læs mere om

MestLæste