Film & serier

’Euphoria’ vender tilbage: Denne dato får sæson 2 premiere

Af Josephine Sjelhøj 24. november 2021
Foto: Mega
Sæt kryds i kalenderen! Sæson 2 af ’Euphoria’ har endelig fået en premieredato, og meget snart bliver vi genforenet med Rue og alle de andre. Læs alt om sæson 2, og se den nyeste trailer, lige her.

Har du også savnet Rue Bennett? Så kan du godt begynde at glæde dig. Hitserien ’Euphoria’ vender nemlig snart tilbage, og det betyder, at vi får et gensyn med alle vores yndlingskarakterer.

Zendaya, der spiller Rue, har netop afsløret, at vi kan forvente at se sæson 2 af ’Euphoria’ d. 9. januar på HBO. Samtidig er alle de tålmodige fans blevet belønnet med den allerførste trailer til den nye sæson, hvor både Hunter Schafer og Jacob Elordi vender tilbage.

I traileren ser vi Zendayas karakter Rue danse til Frank Sinatra-hittet ’Call Me Irresponsible,’ indtil hun bliver afbrudt af lillesøsteren Gia, som er spillet af Storm Reid.

– Når du er ung, føles alting så permanent. Men som man bliver ældre, begynder man at indse, at intet er det, og at alle, man elsker, kan forsvinde, siger Rue i traileren.

Se traileren til ’Euphoria’ lige her:

Hvad handler sæson 2 af ’Euphoria’ om?

I sæson 2 kommer vi helt tæt på Rue og Jules efter deres brud i slutningen af sæson 1, mens vi samtidig følger Rues tilbagefald. Tidligere på året fortalte Zendaya også, at sæson 2 ikke bliver ”nem at se”.

– Det er en udfordrende sæson. Den kommer til at være hård og ødelæggende på nogle tidspunkter, men jeg synes virkelig, at Rue fortjener en masse omsorg, fordi jeg tror, at hun repræsenterer så meget for en masse mennesker, har Zendaya tidligere afsløret til Teen Vogue.

Vi kan slet ikke vente med at vende tilbage til ’Euphoria’-universet d. 9. januar. Skal du også se med?

MegetMere