Her er alt, vi ved om sæson 2 af ’Emily In Paris’
Film & serier

’Emily In Paris’: Her er alt, du skal vide om sæson 2

Af Josephine Sjelhøj 17. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Var du også helt vild med den første sæson af Netflix-serien ’Emily In Paris’? Så har vi gode nyheder til dig. Emily, Gabriel og alle de andre vender nemlig tilbage til Netflix i en ny sæson. Læs videre, og find ud af alt, vi ved om sæson 2 af ’Emily In Paris’.

Hvis du, ligesom os, bingewatchede hele første sæson af ’Emily In Paris’, så glæder du dig helt sikkert til sæson 2 af Netflix-serien.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

’Emily In Paris’, der lige er blevet nomineret til to Golden Globe-priser, er i fuld gang med at planlægge sæson 2, og vi har samlet alt, vi ved om den nye sæson.

SPOILER-ADVARSEL: Hvis du ikke har set sæson 1 af ’Emily In Paris’, og ikke har lyst til at få spoilers, skal du ikke læse videre.

Hvad kommer der til at ske med Emily?

I et interview med Deadline fortæller Lily Collins, der spiller Emily, at man i sæson 2 vil dykke mere ned i Emilys baggrund. I første sæson blev vi kun introduceret for Emilys kæreste, som hun slog op med efter et par afsnit, men nu tyder det på, at vi kommer til at møde flere mennesker fra hendes fortid.

LÆS OGSÅ: Golden Globes 2021: Internettet raser over nomineringerne

Vi kommer også til at se endnu mere til Emily og Mindys venskab efter de blev roomies i slutningen af sæsonen. Lily fortæller, at der med garanti kommer til at være et større fokus på det særlige venskab, og det bliver spændende at se, hvilke vilde eventyr de to veninder finder på i sæson 2.

Bliver Emily og Gabriel kærester?

Ingen af seriens stjerner kan desværre svare på dette spørgsmål. Lily tror ikke selv på, at Emily har lyst til at være i et fast forhold lige med det samme.

- Hun har en stærk ”connection” med Gabriel, men nu er Camille også en del af trekantsdramaet. Jeg tror, Emily har brug for flere oplevelser og eventyr, så hun kan finde sig selv, fortæller Lily.

Lucas Bravo, der spiller Gabriel, tror heller ikke, at forholdet mellem hovedpersonerne bliver afgjort i et af de første afsnit. Han fortæller, at Netflix måske har planer om at vise flydende seksualiteter, og det betyder, at Camille og Emily ikke nødvendigvis kæmper om Gabriel.

I stedet kommer vi måske til at se et forhold mellem enten Camille og Emily eller alle tre personer i trekantsdramaet.

Får vi Emilys alder at vide?

Mange seere har spekuleret over, hvor gammel Emily Cooper skal forestille at være. I oktober 2020 chokerede Lily fansene ved at sige, at hun forestillede sig, at Emily kun var 22 år. Men kunne det virkelig passe?

Fans af Netflix-serien påpegede, hvor ulogisk det var, at en 22-årig både havde færdiggjort en kandidatuddannelse og havde flere års erfaring indenfor marketingbranchen, og det fik Lily til at trække sin kommentar tilbage.

LÆS OGSÅ: Seriehittet 'Emily in Paris' vender tilbage med en sæson 2

Den 31-årige skuespiller tror nu, at Emily måske er i slutningen af 20’erne. Mon vi får den rigtige alder at vide i sæson 2?  

Hvornår får sæson 2 premiere?

Netflix har ikke offentliggjort en premieredato endnu, så vi ved stadig ikke, hvornår vi får Emily, Gabriel og alle de andre at se igen.

Lily har dog afsløret, at de forhåbentlig starter med optagelserne i løbet af foråret, hvis coronarestriktionerne tillader det.

MegetMere