Film & serier

Seriehittet 'Emily in Paris' vender tilbage med en sæson 2

Af Line Lei Mohrsen Jensen 12. november 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du (heller) ikke kunne få nok af seriehittet 'Emily in Paris', så er der gode nyheder. Den Sex and the City-inspirerede serie, som er spækket med drama, romantik og franske klichéer, har nemlig bekræftet, at de bliver i det franske og vender tilbage med endnu en sæson.

Der er vist ingen tvivl om, at et af efterårets helt store seriehits har været den 'Sex and the City'-inspirerede Netflix-serie 'Emily in Paris'.

I den romantiske komedieserie, som finder sted i modens by og bugner af parisiske vibes, følger man Emily Cooper, som netop er flyttet fra Amerika til Paris for at arbejde i et fransk marketingfirma. Emily prøver at efterleve de franske dyder, som en cool kvinde, men for at sige det mildt bliver hendes amerikanske mindset en smule udfordret af det franske – og særligt fordi, hun ikke taler et ord fransk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Serien, der fik internettet til at eksplodere med parisiske beretter, efterlod dog en del 'cliffhangers' efter det sidste afsnit, og derfor har de fleste håbet på, at der ville komme endnu en sæson med Emily, Gabriel, Sylvia og co.

… Nu er tanken om endnu en sæson ikke længere et håb, for Netflix bekræftede nemlig den 11. november 2020, at en sæson 2 af 'Emily in Paris' bliver en realitet.

Nyheden, om at vi kan glæde os til endnu en sæson, blev annonceret på både Netflix’ og 'Emily in Paris'’ instagramprofil (selvfølgelig!), og det blev gjort på ægte 'Emily in Paris'-manér med inddragelse af et par franske gloser.

Læs også: 7 serier du skal se, hvis du elskede 'Emily in Paris'

Instagramopslaget er en video, hvor alle karaktererne fra den første sæson på skift siger ”Deux” – som på fransk betyder to – og med billedteksten: "bonjour! Emily will be in Paris for season 2!”.

View this post on Instagram

bonjour! Emily will be in Paris for season 2!

A post shared by Netflix US (@netflix) on

Udover videoen blev der desuden postet et brev fra 'Savoir', eller rettere Sylvie, som skriver, at det franske marketingsfirma gerne vil beholde Emily lidt endnu. Du kan se brevet herunder.

Instagram @emilyinparis

Den glædelige nyhed om en sæson 2 afsluttes altså med en kæk bemærkning om, at Emily 'forhåbentligt' tilføjer et par franske gloser til sit ordforråd.

Hvornår den nye sæson af 'Emily in Paris' kommer på Netflix vides endnu ikke, men vi glæder os allerede!