Lily Collins – skuespilleren bag rollen Emily i ’Emily in Paris’ – åbner op omkring hendes forhold til rollen Emily, og hvorvidt Emily er så irriterende en person, som nogle mener. Læs alt om hendes holdning til rollen her.
Film & serier

’Emily in Paris’: Det synes Lily Collins om Emily

Adele Bennett-Larsen og Ema Seferovic 17. december 2021
Foto: @lilyjcollins
Lily Collins – skuespilleren bag rollen Emily i ’Emily in Paris’ – fortæller ærligt om sit forhold til rollen Emily, og hvorvidt Emily er så irriterende en person, som nogle mener. Læs alt om hendes holdning til rollen her.

I serien ’Emily in Paris’ møder vi den amerikanske pige Emily, der er flyttet til Paris for at sætte et amerikansk touch på det franske marketingsfirma ’Savoir’. Emilys eventyr i Paris byder både på kærlighed, drama og venskab.

Den irriterende type
Der er dog delte meninger om rollen Emily – som overordnet er en sød og ambitiøs amerikansk pige. Men for nogle seere, virker hun næsten en smule irriterende.

Vi har taget en snak med Lily Collins, og her forsvarer hun Emily:

- Det bedste ved Emily er, at hun ikke er bange for at række ud og spørge om hjælp, når hun har brug for det. Hun er følsom og ærlig. Hun elsker sit arbejde og har virkelig en høj arbejdsmoral. Hun arbejder på at blive en bedre person - både overfor sig selv, men også overfor sine venner og kolleger. Det synes jeg alt sammen er nogle gode kvaliteter, fortæller skuespilleren til Vi Unge.

Da vi spørger Lily om, hvad hun synes, at Emilys mindre gode sider er, har hun svært ved at svare. Men hendes medskuespiller Ashley Park, der spiller Mindy i serien, har et bud på, hvorfor nogen måske finder Emily-karaktereren en smule irriterende:

- Emily har en meget vindende personlighed. Hun er konstant positiv, og det kan virke provokerende for nogen. Der, hvor jeg tænker, at min karakter Mindy i serien bliver en smule irriteret på Emily, er, når hun opdager, at Emily tilsidesætter sine egne behov for at please andres, lyder det fra Ashley Park.

Urealistisk fremstilling af Frankrig
Siden sæson 1 af ’Emily in Paris’ kom ud, har der været en del kritik af, at serien ikke viser ”det rigtige” Paris og Frankrig. Altså at fremstillingen af Paris, menneskene og kulturen er urealistisk. Vi Unge har derfor spurgt tre af skuespillerne fra serien, der er fra Frankrig, hvad de som franskmænd synes om måden, serien fremstiller Paris.

- Jeg tror, kritikken opstår, fordi vi som folk ikke har så meget selvironi.  Jeg synes, at serien portrætterer både franskmænd og amerikanere på en skæv og sjov måde. Problemet for det franske folk er nok, at vi oftest ikke kan lide at få vores kultur fremstillet af nogen, der ikke er fra Frankrig. Men for mig er det ikke noget problem, fortæller Philippine Leroy-Beaulieu, der spiller Sylvie, Emilys chef. 

- Jeg synes mere, serien er en fejring af Paris. Det er en fantasifuld og drømmende fremstilling, og på den måde er det ikke det virkelige Paris, man ser i serien, fortæller Camille Razat, der spiller Camille, Emilys franske veninde.

Modsat Philippine Leroy-Beaulieu og Camille Razat så mener Lucas Bravo, at kritikken er forståelig og nødvendig. 

- Jeg synes kritikken er fair, da kritik generelt er nødvendigt for at man kan udvikle sig. Jeg forstår godt, hvorfor folk kritiserer serien, da den kun fremstiller Paris på én måde og ikke byens mange forskellige sider. Når det er sagt, så synes jeg, at dem, som har lavet serien, har taget kritikken til sig og forbedret det i sæson 2, fortæller Lucas Bravo, der spiller Gabriel, Emilys underbo. 

’Emily in Paris' fik en varm velkomst, da den havde præmiere på Netflix i 2020 – så varm, at den blev nomineret til en Emmy-pris for bedste komedie-serie – og nu har sæson 2  endelig fået premiere.

Få en smagsprøve på sæson 2 lige her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MegetMere