Film & serier

Elskede du Disneys "Løvernes konge"? Så SKAL du se denne film

Af Anna Birch Jakobsen 6. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
"Løvernes konge" er uden tvivl en af Disneys største klassikere. En film, som du sikkert har set flere gange, end du kan tælle. Nu har vi gode nyheder til alle Disney-elskere... Der kommer nemlig en helt ny film om "Løvernes konge".

"Løvernes konge" er en af Disneys største klassikere. En film, der bliver ved med at være god, uanset hvor mange gange, man har set den. Derfor var det også en kæmpe succes, da filmen udkom i en ny, fotorealistisk version i 2019. Men eventyret er ikke slut endnu... Nu er det nemlig afsløret, at der kommer en helt ny historie om "Løvernes konge".

Den nye film bliver lavet i det samme fantastiske, fotorealistiske univers som det, vi så i den nye "Løvernes konge"-film, der udkom i 2019.

Der er tale om en forhistorie til "Løvernes konge", hvor vi møder Mufasa, Simbas far, som en ung løve. Her håber vi på at høre mere om, hvordan Mufasa indtog tronen som løvernes konge. Var det mon en lige så dramatisk overtagelse af tronen, som Simba måtte gå i gennem? Hvordan mødte han Simbas mor, Sarabi? Og hvad med hans familie, hvor er de henne?

Læs også: Alt, du skal vide om Disneys nye "Mulan"-film

Mufasas stemme er i den originale tegnefilmsversion af "Løvernes konge" fra 1994 og i den nye version fra 2019 indspillet af samme mand, James Earl Jones. Selvom den unge version af Mufasa nok kræver en lidt yngre stemme, så kunne det måske tænkes, at den voksne Mufasa får lov at beholde James Earl Jones' stemme, som vi kender den?

Læs også: De 10 bedste film og serie på Disney+

Der er endnu ikke afsløret meget om den nye film, så indtil videre må vi gætte os frem til, hvad der skal ske - og afvente information om, hvornår filmen bliver udgivet. Men heldigvis er det afsløret, at der vil blive brugt masser af god musik, præcis som i den oprindelige "Løvernes konge"-film.

Vi glæder os allerede til at se mere til det vilde liv på savannen, og håber på endnu en film, som vi har lyst til at se igen og igen.

MestLæste