Film & serier

Denne populære Nickelodeon-serie bliver vækket til live igen

Af Tanja Hartmann 25. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er skruet fuldt op for nostalgien i genoplivningen af en populær serie fra Nickelodeon. Måske kan du huske serien, fra da du var yngre? Læs med og find ud af, hvilken ikonisk serie der er tale om.

Har du endnu ikke gættet, hvilken serie der er tale om? Så kan vi afsløre for dig, at det er ingen ringere end ’iCarly’, der snart vil vende tilbage til vores tv-skærme. Det skriver magasinet Seventeen.

Vi kan derfor byde Carly, Freddie og Spencer velkommen tilbage i studiet, hvor vi igen kan følge med i de tre venners liv og deres arbejde med det kreative og sjove webshow, som de underholder tusindvis af fans med.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi kan ikke få armene ned over, at én af vores yndlingsserie fra barndommen vil vende tilbage! Måske har du det på samme måde?

LÆS OGSÅ: Denne ’You’-stjerne skal være med i den nye ’Gossip Girl’-serie

Glædeligt gensyn til sommer

Det var Paramount+ der den 18. marts afslørede den glædelige nyhed i et Twitterpost:

Streamingtjenesten skriver, at de er gået i gang med optagelserne til serien, og at den forventes at udkomme til sommer. Her vil vi se Carly Shay og hendes venner i voksne udgaver. Derfor vil karaktererne også deale med voksne emner såsom arbejde, kærlighed og familieliv.

’iCarly’-skuespillerne delte også selv den gode nyhed til Kids Choice Awards 2021. Her stillede de sig op på scenen og annoncerede deres genforening. Det kan du se her:

Farvel til gamle og goddag til nye

Du har måske bemærket, at Jennette McCurdy, der spiller Carlys trofaste ven Sam Puckett, mangler på scenen. Det er der en helt særlig grund til. Vi kommer desværre ikke til at få et gensyn med skuespillerinden i seriens nye afsnit.

McCurdy har for nyligt afsløret i sin egen podcast 'Empty Inside', at hun har følt sig flov over sin rolle i serien. Hun føler ikke, at hendes rolle fik lov til at udvikle sig på en god måde. Derfor har den tidligere ’iCarly’-stjerne valgt skuespillet fra. Hun vil i stedet fokusere på at udvikle sin podcast.

Serien byder dog ikke kun på et farvel til gamle ansigter, den byder også velkommen til nye. Vi kan blandt andet sige goddag til skuespillerinden Laci Mosley, der vil indtage rolle som Harper, Carlys bedste ven og værelseskammerat. Vi kan også byde Jaidyn Triplett velkommen, der skal spille Freddies steddatter, Millicent.

Vi glæder os til at sidde klisteret foran skærmen, når de helt nye ’iCarly’-afsnit udkommer.

LÆS OGSÅ: ’Generation’: Her er alt, du skal vide om den nye ungdomsserie

MestLæste