Film & serier

Den nyeste Disney-prinsesse er cool og vild med sneakers

Af Anna Birch Jakobsen 29. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I 2021 kommer der en ny Disney-film med en sej prinsesse, som foretrækker de sidste nye sneakers fremfor en fin, lille tiara. Her er alt, du skal vide om filmen.

Der kommer en helt ny Disney-film i 2021, og den er ikke som Disneys tidligere prinsesse-film. I stedet for eventyrlige slotte, store balkjoler og små tiaraer er filmen fyldt med hip-hop, sneakers og det travle byliv i hjertet af New York.

Filmen er en moderne version af den klassiske 'Cinderella' (Askepot) - og derfor hedder den nye version selvfølgelig 'Sneakerella'.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den handler om den unge Kira King, som er en stærk, selvsikker pige, der er datter af den legendariske basketball-stjerne og sneaker-konge Darius King.

Læs også: Elskede du Disneys "Løvernes konge"? Så SKAL du se denne film

Kira møder den unge fyr El, der arbejder i en skoforretning, men drømmer om at designe sit eget sneaker-mærke.

Ligesom i den klassiske Askepot-film har El en stedfar og to stedbrødre, som ikke altid er lige søde mod ham. Derfor holder han sit sneaker-design hemmeligt for dem, mens han deler det med Kira, som sammen med 'den gode fe' hjælper El i hans kamp om at blive den næste store sneaker-designer.

Læs også: De 10 bedste film og serie på Disney+

Kira King bliver spillet af Lexi Underwood, som fejrede sin nye prinsesserolle med et post på Instagram, hvor hun skrev: "Tak til Disney for at give os muligheden for at drømme stort og udvide horisonten, når det kommer til vores prinsesser og prinser. Jeg skal være en Disney-prinsesse."

Vi ved endnu ikke, hvornår i 2021 filmen udkommer, men produktionen er igang, og vi glæder os virkelig til at se en ny og moderne version af et magisk Disney-univers med en cool prinsesse.