Film & serier

Den nyeste Disney-prinsesse er cool og vild med sneakers

Af Anna Birch Jakobsen 29. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I 2021 kommer der en ny Disney-film med en sej prinsesse, som foretrækker de sidste nye sneakers fremfor en fin, lille tiara. Her er alt, du skal vide om filmen.

Der kommer en helt ny Disney-film i 2021, og den er ikke som Disneys tidligere prinsesse-film. I stedet for eventyrlige slotte, store balkjoler og små tiaraer er filmen fyldt med hip-hop, sneakers og det travle byliv i hjertet af New York.

Filmen er en moderne version af den klassiske 'Cinderella' (Askepot) - og derfor hedder den nye version selvfølgelig 'Sneakerella'.

Den handler om den unge Kira King, som er en stærk, selvsikker pige, der er datter af den legendariske basketball-stjerne og sneaker-konge Darius King.

Læs også: Elskede du Disneys "Løvernes konge"? Så SKAL du se denne film

Kira møder den unge fyr El, der arbejder i en skoforretning, men drømmer om at designe sit eget sneaker-mærke.

Ligesom i den klassiske Askepot-film har El en stedfar og to stedbrødre, som ikke altid er lige søde mod ham. Derfor holder han sit sneaker-design hemmeligt for dem, mens han deler det med Kira, som sammen med 'den gode fe' hjælper El i hans kamp om at blive den næste store sneaker-designer.

Læs også: De 10 bedste film og serie på Disney+

Kira King bliver spillet af Lexi Underwood, som fejrede sin nye prinsesserolle med et post på Instagram, hvor hun skrev: "Tak til Disney for at give os muligheden for at drømme stort og udvide horisonten, når det kommer til vores prinsesser og prinser. Jeg skal være en Disney-prinsesse."

Vi ved endnu ikke, hvornår i 2021 filmen udkommer, men produktionen er igang, og vi glæder os virkelig til at se en ny og moderne version af et magisk Disney-univers med en cool prinsesse.

MestLæste