Film & serier

"Bridgerton" afslører: Så meget ville smykkerne koste i virkeligheden

Af Anna Holm Pedersen 27. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Diamanter, rubiner og smaragder. Er du også vild med de overdådige smykker i Netflix’ nye hitserie, "Bridgerton"? Glem alt om seriens betagende cast og lidenskabelige scener, "Bridgertons" smykkekollektion er seriens rigtige stjerne. Læs med her og find ud af, hvad de ekstravagante smykker ville koste i virkeligheden.

Netflix’ forførende og skandaløse periodedrama, "Bridgerton", har taget mange af os med storm siden udgivelsen d. 25. december.

Det er dog ikke kun den fængende handling der har fanget seernes opmærksomhed. Mange er også fascineret af showets ekstravagante mode og smykker.

Læs også:10 ting, du ikke vidste om "Bridgerton"

Både den ambitiøse familie Bridgerton og Featherington, dronningen og lady Danbury er alle pyntet med diamanter, rubiner, perler og smaragder. Men hvor meget ville de egentlig koste i virkeligheden?

Ifølge eksperter fra smykkefirmaet Steven Stone i en rapport fra OnBuy.com, ville nogle af smykkerne i "Bridgerton" være op til 12,2 millioner dollars værd, hvilket i danske kroner, rundt regnet, svarer til 74,8 millioner kroner.

 

Læs med herunder, når Vi Unge afslører den fastsatte værdi af de adskillige overdådige smykker, der findes i serien. Dette er blandt andet inklusiv den berygtede diamanthalskæde, Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) får af prinsen af Preussen, Friedrich (Freddie Stroma). 

 

Daphnes guld, pæreformede diamanthalskæde: 5,6 millioner kroner

Antaget at hoveddiamanten er 6 karat, ville Daphnes sofistikerede pæreformede halskæde, rundt regnet, koste 5,6 millioner danske kroner.

 

Lady Danburys diamant tiara i hvidguld: 46,2 millioner kroner

Med langt over 100 karat diamanter, ville Lady Danburys diamant tiara i hvidguld, i det virkelige liv, have en værdi på ikke mindre end 46,2 millioner danske kroner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

 

Dronning Charlottes hvidguld, markise diamanthalskæde: 27,8 millioner kroner

Med 300 karat diamanter ville dronning Charlottes diamanthalskæde være 27,8 millioner kroner værd.

 

Dronning Charlottes gule guld due, blod rubin dråbeøreringe: 64,8 millioner kroner

Rubin øreringene er ekstremt sjældne og står til en værdi på 64,8 millioner danske kroner – hvilket indtil videre gør det til smykket med størst værdi. 

Læs også"Bridgerton": Alt, vi ved om sæson 2

 

Marinas Thompsons guld diamanthalskæde: 13,5 millioner kroner

Ifølge smykkeeksperter kostede Marinas diamanthalskæde, som hun bar til et af seriens mange bal, 13,5 millioner kroner.

 

Portias guld turkis sommerfugl halskæde: 227.140 danske kroner

Portias betagende turkis sommerfugl halskæde anses for at have en værdi på omkring de 227.140 danske kroner, hvilket gør den til smykket med den laveste værdi af de syv udvalgte smykker.

Læs ogsåKan du genkende dem? Sådan ser ”Bridgerton”-skuespillerne ud i virkeligheden

 

Daphnes hvide guld store diamandhalskæde: 32 millioner kroner

Sidste men ikke mindst, Daphnes berygtede halskæde, som prinsen af Preussen gav hende. Baseret på de 5 diamanter, der hver er ca. 10 karat, ville halskæden i den virkelige verden have en værdi på 32 millioner kroner!

 

 

 

MegetMere