Film & serier

"Bridgerton": Alt, vi ved om sæson 2

Af Anna Holm Pedersen 19. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tilbage til starten af januar udmeldte Netflix, at "Bridgerton" havde ramt mere end 63 millioner husstande i løbet af sine fire første uger på Netflix. Det gør "Bridgerton" til den femte største originale Netflixserie, der er lanceret til dato. Er du én af de 63 millioner, så kan du glædeligt læse med her, når Vi Unge giver dig, alt det, du skal vide om hitseriens sæson 2.

"Bridgerton", universet af 1800-tallets kærlighedsintriger og tårnhøje pulveriserede parykker.

Siden juledag, hvor "Bridgerton" blev udgivet på Netlfix, er der ikke gået en dag, hvor vi ikke har hørt ordet "Bridgerton" fra kollegaers og venners læber - alle er forelsket i showets fantastiske scenografier og kostumer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Netflix’ romantiske drama har været et kæmpehit, hvilket måske ikke er nogen overraskelse, når det kommer fra superstar producer Shonda Rimes, der også er kvinden bag successerier som "Greys hvide verden" og "How to Get Away With Murder".

Hvis du ikke allerede har bingewatchet Netflix’ nye hitserie, så kan vi her på redaktionen anbefale, at du putter den på din to do-liste.

Læs også: 10 ting, du ikke vidste om "Bridgerton"

Hvis du modsat allerede har bingewatchet første sæsons otte afsnit og sidder tilbage med et tomrum så mist ikke modet – der går rygter om, at sæson 2 er på vej.

Kig med i galleriet herunder, når vi svarer på alt, det du skal vide om sæson 2.

Kommerderensæson2afBridgerton?

Er sæson 2 af "Bridgerton" bekræftet?RadioTimes.com har for nyligt talt med en af Netflix’ talsmænd, der fortæller, at showet stadig afventer officiel bekræftelse til anden sæson, til trods for sin position som nummer 1 på Netflix’ egen liste over de 10 mest populære shows.Nyhedsmediet udtaler dog samtidig, at de tilbage i februar 2020 spottede en plan for "Bridgerton" sæson 2 på Production Weeklys. Planen var efter sigende, at de skulle have været begyndt at filme sidste sommer i Uxbridge og indtil maj 2021. Corona-pandemien har dog sat en stopper for dette. What’s On Netflix fortæller dog, at optagelserne er skubbet til marts 2021.Sæson 1 blev filmet mellem august og november 2019, længe før ’covid-19’ og ’pandemi’ var en del af vores daglige sprog. Sæson 1 kom ud i løbet af julen 2020, og hvis sæson 2 skulle følge sin første sæsons produktionsplan, vil anden sæson nok først komme ud engang i julen 2022.
Hvad handler sæson 2 om?Det er her værd at huske, at første sæson har hentet inspiration fra Quinns første bog, The Duke and I, som fokuserer på forholdet mellem Simon Basset (bedre kendt som Duke of Hastings) og Daphne Bridgerton.Mens første bog fokuserer på den ældste Bridgerton-datter, Daphne, skal man huske, at der er otte søskende i Bridgerton-klanen, og at der er otte Bridgerton-bøger.I Quinns anden bog, The Viscount Who Loved Me, er Daphnes bror, Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), i fokus, sammen med romantikken mellem ham og en kvinde ved navn Edwina og så selvfølgelig indblandingen af Lady Whistledown.
Vil "Bridgerton" castet være det samme som første sæson?Dit gæt er nok lige så godt som vores, men vi kan ikke forestille os "Bridgerton" uden Page, Dynevor og Bailey.Som sagt, hvis vores forudsigelser om en anden sæson, der er baseret på Quinns romaner er rigtige, kan vi forvente at se mere til Anthony Bridgerton, og et nyt ansigt i forbindelse med kærligheden Edwina og hendes søster Kate Sheffield.
Findes der en trailer af sæson 2?Svaret til det er desværre nej. Du bør heller ikke forvente en i noget tid, hvis overhovedet sæson to kommer til at fungere.Hvis vi skal tro på rapporterne, forventer vi først at se sæson to engang i 2022.

MestLæste