After Ever Happy
Film & serier

”After Ever Happy”: Her er teaseren og premieredatoen

Af Julie Sofie Hauritz 4. januar 2022
Foto: Voltage Pictures
Nu er der endelig godt nyt til alle ”After”-fans: Voltage Pictures har nemlig endelig delt en teaser for den nye film i ”After”-samlingen, ”After Ever Happy”. Teaseren viser ikke kun, hvad vi kan forvente af den nye film, men bekræfter også, at filmen udkommer i biograferne d. 25. august 2022.

Det er officielt. Den fjerde film i ”After”-samlingen, ”After Ever Happy” er lige på trapperne (sådan da), og med den cliffhanger som den tredje film, "After We Fell", efterlod os, glæder vi os mere end nogensinde!

Hvis du allerede har læst den tilhørende bog til den kommende film, så ved du måske allerede, hvad der er i vente for os. Hvis ikke, så skal du blive hængende. Voltage Pictures har nemlig delt en officiel teaser for ”After Ever Happy”, og vi kan slet ikke være i os selv.

Teaseren lægger nemlig op til, at der bliver gjort en ende på Tessa og Hardins forhold. Men bliver det mon en lykkelig slutning for parret? Dét må tiden vise – og heldigvis lader det til, at vi ikke behøver at vente så længe igen. I teaseren fremgår det nemlig, at ”After Ever Happy” vil have premiere i biograferne d. 25. august 2022. Juhuu!

Imens vi venter på den nye film, kan du se den nye teaser for ”After Ever Happy” lige her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad var det nu lige, der skete sidst? SPOILER-ALERT!
I tilfælde af, du har glemt, hvad der skete i den sidste film, får du lige en kort opsummering her.

”After We Fell” efterlod os med en kæmpe cliffhanger! Hardin og Tessa vælger i slutningen af filmen at flyve til London for at deltage i Hardins mors bryllup. Dog aftenen før brylluppet fanger Hardin sin mor i at have sex med en anden end sin kommende mand. Og ikke bare hvilken som helst mand. Men (og nu skal du holde fast!) Christian Vance, der ikke kun er Tessas chef, men som også senere viser sig at være Hardins biologiske far. Say what?

Filmen ender med, at Hardin bliver enormt overrasket og ked af det. Han finder herefter Tessa udenfor, som han krammer og kysser med, alt imens en ”fortsættes”-overskrift kører hen over skærmen. Filmen slutter altså derfor også med, at man ser Tessa og Hardin i armene på hinanden uden at vide, hvad der sker bagefter (vi skrev jo, det var en kæmpe cliffhanger, ikke?).

Se teaseren for ”After Ever Happy” lige her:

Læs mere om

MegetMere