Film & serier

"After Ever Happy" er på vej: Se den nye trailer her

Af Josephine Sjelhøj 5. maj 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Calmaple/Album/Ritzau Scanpix
Kalder alle "After"-fans! Det sidste kapitel i det populære univers er lige på trapperne, og en helt ny trailer afslører, at vi igen kan forvente en rutsjebanetur fyldt med kærlighed og drama.

Hvis du glæder dig til at se, om Tessa og Hardins kærlighedshistorie ender lykkeligt, kan du sætte kryds i kalenderen. ”After Ever Happy” får nemlig premiere d. 25. august, og den nyeste trailer er netop blevet offentliggjort.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den tredje film i rækken, "After We Fell", endte med en cliffhanger, der efterlod os i spænding. Nu er der kun et par måneder til den sidste film rammer biograferne, og vi kan slet ikke vente med at se, hvad der sker mellem Tessa og Hardin.

Traileren viser, at "After Ever Happy" bliver en lige så stor følelsesmæssig rutsjebanetur som de andre, og vi kommer igen til at se hovedpersonerne forsøge at kæmpe for deres forhold.

Mens Hardin bliver i London efter sin mors bryllup, tager Tessa tilbage til Seattle, hvor hun oplever en tragedie. Igen står hun overfor spørgsmålet: Skal hun gøre alt for at få kærligheden til at overleve?

Se den officielle trailer til "After Ever Happy" her:

Læs mere om

MestLæste