serier, du har set som barn
Film & serier

9 serier, du helt sikkert har set som barn

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 15. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du klar til at få titelmelodierne fra de her serier på hjernen igen?

Det kan godt være, at du er mest optaget af “Gossip Girl”, “Pretty Little Liars” og “Teen Wolf” nu, men kan du huske dengang, du kværnede de her fede serier? TBH så ville man jo med glæde stadig se dem alle sammen!

“Totally Spies”
“Here we go, here we goooooo…” Tre high school-piger, der også var spioner = bedste serie ever!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

“The Suite Life of Zack and Cody”
Åh, hvor du da bare drømte om at bo på et hotel ligesom Zack og Cody. Det virkede jo sygt luksus, og hvis man var omgivet af alle de nice personer, som er med i serien, ville det da heller ikke være helt skørt.

Læs også: 9 legendariske serier, du skal se i dit liv

“Magi på Waverly Place”
Vi havde helt glemt, hvor sød Selena så ud, da hun var med i “Magi på Waverly Place”.

“Yu-Gi-Yo! GX”
Længe før du rendte rundt med din telefon og spillede “Pokémon Go”, fulgte du med i “Yu-Gi-Oh! GX”. Du fattede sikkert ikke supermeget af handlingen, men det var lige meget!

”Grumme Historier om Grusomme Børn”
Hvis du lige havde lyst til at få skræmt livet af dig, inden du skulle sove, kunne du se lidt “Grusomme Historier om Grusomme Børn”, som var foruroligende uhyggeligt i forhold til, at det var et børneprogram.

”Hannah Montana”
Barndommen havde jo slet ikke været den samme uden “Hannah Montana”! Du har sikkert set alle afsnit, filmen og kan hele soundtracket udenad.

Læs også: 8 tegn på, at du er vokset op i 00'erne

”Kim Possible”
“Mød mig, ring mig, det gør ingenting, nej. Sms er også helt okay!” ”Kim Possible” havde den sejeste titelsang!

”Braceface”
Lige meget om du har haft bøjle eller ej, så kunne du forholde dig 100 procent til Sally ”Braceface” Sands liv: Hendes crush på Adam, hendes pinlige episode og hendes venskab med Maria og Konrad.

”Powerpuff Pigerne”
Hvem kan glemme skurke som Mojo Jojo, ”Ham” og Fluffy Labsko? De tre Powerpuff Piger havde meget at se til i deres hjemby, og du var helt opslugt af spændingen. Var du mest Blomst, Bobbel eller Bellis?

Hvor mange af serierne har du set?

I galleriet kan du se stjernernes barndomskærester:

Sestjernernesbarndomskærester

Harry Styles har haft flere kærester, inden han blev kendt. En af dem er Felicity Skinner, som han datede, indtil han tog til Spanien med ”X Factor” i 2010. ”X Factor” og kærlighed er åbenbart ikke et godt match for Direction-drengene! Se her, hvem Harry Styles ellers har datet.
Liam Hemsworth var kærester med sin gymnasiekæreste i hele seks år! Han slog op med hende under optagelserne til ”The Last Song”, kort tid før han begyndte at date Miley Cyrus.
Negus Sealy mødte Rihanna på Barbados, da hun var 15 år. Han blev hendes første rigtige kæreste, men de slog desværre op, da Rihanna tog til USA for at få gang i sin sangkarriere. De er stadig rigtig gode venner, og ses hver gang Rihanna besøger Barbados.
Niall Horan mødte sin skolekæreste Holly Scally til et skolediskotek, og de to datede faktisk ret lang tid. De slog op, mens Niall var med i ”X Factor”, fordi de ikke havde tid til at ses. Vi synes ellers, at Holly ser vildt sød ud sammen med Niall!
Caitlin Beadles er storesøster til en af Justins barndomsvenner, og de to blev kærester inden Justin blev rigtig kendt. Nuurh, hvor ser de altså søde ud sammen!
Kendall Jenner datede fodboldspilleren Julian Brooks, da de begge gik i high school. De slog op efter lidt over et år, fordi Julian Brooks var Kendall utro.
Louis Tomlinson og hans eks Hannah Walker slog først op efter ”X Factor”. Da Louis fandt sammen med sin nuværende kæreste Eleanor Calder, blev mange Directioners så kede af det, at de startede en twitter-kampagne for at få ham sammen med Hannah Walker igen.
Taylor Swifts gymnasiekæreste hed Sam Armstrong. De slog op, da Sam var Taylor utro. Taylors sang ”Should’ve Said No” handler eftersigende om Sam!
Perrie Edwards datede Adam Wright i 18 måneder. Hun slog eftersigende op med ham i en sms efter et liveshow i ”X Factor” 2011, hvor One Direction optrådte, og hvor hun mødte sin forlovede, Zayn Malik. Vi synes nu også, at Zerrie er et sødere par end Perrie og Adam!
Liam Payne og Shannon Murphy slog op, lige inden One Direction deltog i finalen i ”X Factor”. De var ellers vildt cute sammen!
Taylor Lautner var kærester med Sarah Hicks, da de gik i gymnasiet, før han var med i ”Twilight”. Parret begyndte faktisk at ses igen i 2012, men det blev kun til et par dates, før de slog op igen.

MestLæste