Film & serier

9 legendariske tv-serier du SKAL se i dit liv

Af Stine Kærsgaard 20. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De bliver altså ikke dårligere af at være blandt dine forældres yndlingsserier.

Du har sikkert gang i megamange fede serier lige nu; ”Teen Wolf”, Pretty Little Liars”, ”Gossip Girl” og så videre. Det er selvfølgelig helt okay at gå efter de serier, som er hypede for tiden, men derfor kan det stadig været meget sjovt en gang imellem at udfordre sin serie-horisont en smule.

Læs også: 111 gode venindefilm

Her er ni serier, som alle er værd at se. Det er cult, det er historie, og det bare godt – hvor mange af dem har du allerede set?

9legendarisketv-serierduSKALseiditliv

Der er vist ikke et teenageproblem, som ikke bliver skildret i denne her serie, og det gør den værd at se.
Foto: Youtube
Selv om den godt kan være lidt uhyggelig og dyster, er den bare cult!
Foto: Youtube
Den animerede serie skildrer en amerikansk familie på en ret så sjov måde. Den er sarkastisk, men også grineren.
Foto: Youtube
Selv om serien nok ikke minder om noget af det andet, du ser, så kan du stadig lære rigtig meget om Danmarkshistorien. Måske vil dine bedsteforældre synes, det er hyggeligt at se den sammen med dig!
Foto: Youtube
Det er intriger, kærlighed og humor – en teenserie, når det er bedst.
Foto: Youtube
Serien var på mange måder med til at sætte fokus på hele single-kulturen og de forventninger, som moderne kvinder møder. Selv om karaktererne i serien ikke er teenagere, er deres liv fyldt med alt det, som mange unge teenagepiger interesserer sig for: Hankønsvæsener, mode, veninder og fest.
Foto: Youtube
Hvis man endnu ikke har set ”Venner”, må man altså love sig selv en dag at gøre det. Man griner, græder og kommer bare til at holde vildt meget af alle karaktererne.
Foto: Youtube
Historierne (og musikken!) giver seriøst gåsehud, men det er stadig en klassiker og en krimiserie, der er værd at kende.
Foto: Youtube
Selv om den er ny, så får den stadig lov til at få en plads på den her liste, for det er en af de flotteste fantasy-serier, der er lavet.
Foto: Youtube

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste