"13 Reasons Why" sæson 2
Film & serier

7 ting, du skal glæde dig til i "13 Reasons Why" sæson 2

Af Louise Wethke Buch 11. maj 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kan du heller ikke vente med at se mere til Hannah Baker og alle de andre fra "13 Reasons Why"? Selv om der er lidt tid til, sæson 2 kommer på Netflix, kan du få en lille forsmag på nogle af de ting, du kan glæde dig til, her.

Jaa - vi kan ikke vente, til der kommer en sæson 2 af "13 Reasons Why"! Heldigvis har Brian Yorkey, der står bag manuskriptet til serien, afsløret syv ting i et interview med Entertainment Weekly, som du kan glæde dig til i sæson 2. (Psst... Spoiler alert: Hvis du ikke har set hele sæson 1, bliver der afsløret et par ting.)

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. Hannah er helt sikkert med i "13 Reasons Why" sæson 2

Det er stadig usikkert, hvem der egentlig er ansvarlig for Hannahs død, forklarer Brian Yorkey. Derfor er Hannah helt sikkert tilbage i sæson 2, så vi kan blive meget klogere på, hvad der mon egentlig skete...

- Er skolen ansvarlig? Eller hvem er ansvarlig, hvis nogen overhovedet er det? Det finder vi ud af, når alle eleverne tænker over deres handlinger, og andre hemmeligheder bliver afsløret i sæson 2. Den tager os med tilbage til fortiden og giver et bedre billede på Hannahs historie, siger Brian Yorkey.

2. Vi ser Hannahs klassekammeraters sider af historien

Bare fordi vi har hørt alle 13 bånd, betyder det ikke, historien er slut. Indtil videre har vi mest hørt Hannahs version af, hvad der skete, og vi mangler at høre klassekammeraternes side af historien. Hver deres historie bliver forklaret gennem retssagen. Vi kommer både til at høre om noget, vi allerede ved, men klassekammeraterne afslører også en masse, vi ikke vidste om Hannah Baker!

Læs også: "13 Reasons Why"-skuespiller forsvarer voldsom scene

3. Jessicas historie bliver interessant

Troede du, vi havde hørt alt om Jessica og hendes historie? Hun er først lige begyndt at komme sig over sin voldtægt, og ham, der gjorde det, er ikke blevet stillet til ansvar for det!

- Jeg vil gerne se, hvordan Jessica kommer sig efter voldtægten, for det er noget, millioner af unge kvinder går igennem. Og så vil jeg gerne se nogen slå Bryce i fjæset, afslører Brian Yorkey.

4. Du får svar på dine spørgsmål

Hvad sker der med Tyler? Og hvad med Alex? Bliver Bryce stillet til ansvar for det, han har gjort? Alle dine spørgsmål bliver heldigvis besvaret i sæson 2!

5. Anden sæson bliver ikke lige så dyster

Hannahs klassekammerater begynder langsomt at komme sig over Hannahs selvmord. I anden sæson er der derfor lidt mere håb.

- Der er altid noget lys, selv i meget mørke tider, siger Brian Yorkey.

Læs også: Selena Gomez svarer på "13 Reasons Why"-kritik

6. Det er ikke længere Hannah, der fortæller historien

Brian Yorkey afslører også, at vi ikke længere vil høre historien fra Hannahs synspunkt. Men der kommer en eller flere fortællere. Mon det nu er Tyler der er fortælleren? Eller skiftes klassekammeraterne til at fortælle deres side af historien? Hmm...

7. Kassettebåndene er væk

Selv om kassettebåndene stadig fylder meget hos Hannahs klassekammerater, er de ikke i centrum i sæson to. Om der er en anden måde, vi får fortalt historien på, må vi vente med at se, til sæson to har premiere på Netlfix.

Læs her, hvornår "13 Reasons Why" sæson 2 får premiere på Netflix.

Er du afhængig af serier? Se, hvor mange ting du kan genkende i galleriet:

7tegnpå,atduerafhængigafserier

Tegn på, at du er afhængig af serier
1. Du kan ikke huske, hvad du har for til i morgen, men du har helt styr på både brugernavne og koder til Netflix, Viaplay og HBO Nordic.
Tegn på, at du er afhængig af serier
2. Hver gang dine veninder kommer og fortæller om en fed serie, de har opdaget, tænker du: ”Old news! Den har jeg da set for længe siden”.
Tegn på, at du er afhængig af serier
3. Du bliver nærmest deprimeret ved tanken om, at du aldrig kommer til at møde Stiles i virkeligheden eller at du ikke kan ansøge om at komme på udveksling på Rosewood High.
Tegn på, at du er afhængig af serier
4. Du har virkelig svært ved at blive rigtig vild med de fyre, du møder i virkeligheden, for der er bare ingen af dem, der kan måle sig med Chuck Bass og Nate Archibald.
Tegn på, at du er afhængig af serier
5. Du kan bruge virkelig lang tid på at lede rundt på Netflix efter en serie, du kan gå i gang med, men det er svært, for du har allerede set dem alle sammen. Til sidst giver du op og starter forfra på ”How I Met Your Mother” igen-igen.
Tegn på, at du er afhængig af serier
6. Du kan finde på at sige nej til en aftale med dine veninder, fordi du har en date med din seng, din computer og en halv sæson af din yndlingsserie.
Tegn på, at du er afhængig af serier
7. Du har mere styr på dine yndlingskarakterers liv end på dit eget, og du forstår simpelthen ikke, at de ikke følger de råd, som du råber af skærmen.