13 Reasons Why
Film & serier

Det ved vi om 2. sæson af ”13 Reasons Why”

Af Sisse Tvegaard Andersen 8. maj 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Endelig er det blevet bekræftet, at serien ”13 Reasons Why” får en sæson mere.

Der har længe været spekuleret i, om succes-serien ”13 Reasons Why” vender tilbage med en sæson nummer to, og søndag aften blev det endelig bekræftet. Både Selena Gomez, flere af skuespillerne og seriens officielle Twitter-profil delte en kort video, der viser billeder fra den første sæson og slutter med at vise tallet 13, tallet 2 og et play-tegn:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Their story isn't over. Season 2 of #13ReasonsWhy is coming.

Et opslag delt af Selena Gomez (@selenagomez) den

Læs også: 13 facts om "13 Reasons Why"

Det ved vi om sæson 2 af "13 Reasons Why":

1. Den fortsætter, hvor første sæson sluttede.

Websitet The Hollywood Reporter citerer Netflix for at sige, at sæson 2 handler om konsekvenserne af Hannah Bakers død og seriens personers måde at håndtere sorgen.

2. Forfatteren til bogen er glad for den.

Første sæson var baseret på bogen ”Døde piger lyver ikke” af Jay Asher, men han har jo ikke skrevet en efterfølger, så det er svært at forestille sig, hvad der skal ske. På Twitter skriver Asher, at han stoler på, at seriens manuskriptforfatter Brian Yorkey kan skrive videre på historien. Brian Yorkey har tidligere udtalt, at Hannahs historie ikke er fortalt færdig, og at hun bliver en central del af fortsættelsen på historien. Men det tyder på, at anden sæson kommer til at handle mere om de øvrige personer i serien.

- Jeg ville elske at vide mere om, hvem de her unge er, og hvorfor de gjorde, som de gjorde, har Brian Yorkey sagt til Entertainment Tonight.

Læs også: Derfor spiller Selena Gomez ikke med i "13 Reasons Why"

3. Den får først premiere om et år!

Ifølge Variety kommer anden sæson til at have 13 afsnit ligesom første sæson, og den får premiere i 2018.

Er du afhængig af tv-serier? Se tegnene i galleriet:

7tegnpå,atduerafhængigafserier

Tegn på, at du er afhængig af serier
1. Du kan ikke huske, hvad du har for til i morgen, men du har helt styr på både brugernavne og koder til Netflix, Viaplay og HBO Nordic.
Tegn på, at du er afhængig af serier
2. Hver gang dine veninder kommer og fortæller om en fed serie, de har opdaget, tænker du: ”Old news! Den har jeg da set for længe siden”.
Tegn på, at du er afhængig af serier
3. Du bliver nærmest deprimeret ved tanken om, at du aldrig kommer til at møde Stiles i virkeligheden eller at du ikke kan ansøge om at komme på udveksling på Rosewood High.
Tegn på, at du er afhængig af serier
4. Du har virkelig svært ved at blive rigtig vild med de fyre, du møder i virkeligheden, for der er bare ingen af dem, der kan måle sig med Chuck Bass og Nate Archibald.
Tegn på, at du er afhængig af serier
5. Du kan bruge virkelig lang tid på at lede rundt på Netflix efter en serie, du kan gå i gang med, men det er svært, for du har allerede set dem alle sammen. Til sidst giver du op og starter forfra på ”How I Met Your Mother” igen-igen.
Tegn på, at du er afhængig af serier
6. Du kan finde på at sige nej til en aftale med dine veninder, fordi du har en date med din seng, din computer og en halv sæson af din yndlingsserie.
Tegn på, at du er afhængig af serier
7. Du har mere styr på dine yndlingskarakterers liv end på dit eget, og du forstår simpelthen ikke, at de ikke følger de råd, som du råber af skærmen.