Film & serier

7 sjove film til en kold vinterdag

Af Oliver Kokholm Ungermann 14. februar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mangler du nogle sjove film, der kan gøre dit humør lidt bedre, når det er koldt udenfor? Vi har samlet syv sjove film, der altid kan hjælpe dig!

Øv, hvor kan man blive i dårligt humør, når det er koldt og mørkt udenfor, og sommeren bare føles så langt væk. Heldigvis styrter foråret imod os, men mens vi venter, har vi samlet syv sjove film, som du kan se, når du bare har brug for et godt grin.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

"Juno"

"Juno" måtte vi bare have mellem disse sjove film. Hovedpersonen, Juno, der spilles af Ellen Page, opdager at hun er blevet gravid - og det er med hendes rigtig gode ven og beundrer! Skal hun få en abort, bortadoptere barnet eller beholde det selv? Det prøver hun at finde ud af, mens en masse sjove ting sker.

Læs også: De bedste film på Netflix

"Den Eneste Ene"

Selvom "Den Eneste Ene" efterhånden er nogle år gammel, holder den stadig! Med masser af kærlighed, sjove replikker og kærestesorger, er det bare en helt perfekt film, når man har lyst til en hyggefilm med familien eller veninderne. Og så bliver vi aldrig trætte af at høre Sidse Babett Knudsen sige "bare ærgerligt Sonny Boy".

"She's The Man"

"She's The Man" er bare SÅ sjov! Viola, der spilles af Amanda Bynes, klæder sig ud som sin tvillingebror og tager på den kostkole, hendes bror skulle have været på, så hun kan spille fodbold. Hendes pigehold er nemlig blevet nedlagt, så nu vil hun ud og bevise, at hun sagtens kan følge med drengene. Men hun forelsker sig i sin hotte værelseskammerat, og så bliver det lige pludseligt svært at holde på hemmeligheden - en af de mange sjove film!

Læs også: Hotte overkroppe på film

"Superbad"

Superbad måtte bare være på vores liste over sjove film! Vi følger tre high school-drenge, der gerne vil imponere nogle piger, så de får lavet et falsk ID til at købe alkohol. Det fører dem i stedet ud på en vild tur, hvor mange uventede ting sker! Supersjov film.

"Tømmermænd i Vegas"

Har du ikke set "Tømmermænd i Vegas", har du altså en rigtig sjov film til gode! En vennegruppe skal holde polterabend i Las Vegas, fordi en af dem skal giftes. Men aftenen går fuldstændig galt, og pludselig er brudgommen blevet væk - og så får de travlt med at finde ud af, hvad der er sket aftenen før, så de kan nå tilbage til brylluppet i tide.

Læs også: De bedste score-film

"Easy A"

"Easy A" hører helt sikkert også til på listen over sjove film. Olive, der spilles af Emma Stone, vil ikke lyde kedelig og kommer derfor til at lyve om, hvad hun har lavet i weekenden. Hun hjælper samtidig sin gode ven med at skabe et rygte om, at han har mistet sin mødom til hende, og så får hun for alvor et ry om at være en pige, der virkelig er gang i!

"Shrek"

Vi blev simpelthen nødt til at have en animeret film med på listen! Tag med i de sjove eventyrunivers, hvor vi finder talende trolle, æsler og mange andre sjove væsner. En rigtig sjov familiefilm, der altid kan ses igen.

Læs også: 5 film du skal se i biografen i år

Hvilke sjove film, synes du, vi mangler på listen?

Læs mere om

MestLæste