Film & serier

De bedste score-film

Af Thomas Flindt 8. november 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvilken film skal du se med ham den søde? Her er vores bud på film, du kan se med din nye flirt!

Du har inviteret din nye flirt hjem til dig for at se film, men kommer i tvivl om, hvilke film du skal foreslå ham, at I ser. Hvad vil han synes om dine valg, og kan et dårligt filmvalg ende med at ødelægge stemningen?

Læs også: Første date - Hvad skal man snakke om?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi har fundet seks supergode scorefilm, som du altid kan sætte på, hvis du skal se film med en flirt - se dem her:

Den nye

"Now You See Me"
Filmen er megaspændende, og har den perfekte kombination af sjov, action, mystik og vigtigst af alt: Magi. Kan du et lille korttrick eller måske kan han et? Der er i hvert fald god mulighed for at flirte lidt efter filmen, prøv for eksempel at få ham til at lukke øjnene, fordi du skal lave et trick, og overask ham med et kys - det kan nemlig tage lidt af nervøsiteten, når han ikke stirrer dig direkte ind i øjnene. Pst! Filmen er først på dvd den 21. november.

Den vilde

"300"
Kultfilmen blandt drenge er overraskende god at score til. Drengene har nemlig set filmen så mange gange, at de kun vil se det stykke i filmen, hvor de 300 spartanere slår perserne. Resten af filmen kan være lidt kedelig, når man har set den 1000 gange, så det er her, du skal slå til. Irritér ham lidt eller få hans opmærksomhed på en anden måde, så han bliver opmærksom på, at du heller ikke gider se mere.

Tag testen: Hvor god er du til at flirte?

Den seje

"Never Back Down"
Hvis lækre Amber Heard ikke var grund nok for ham, så er filmen virkelig god med en masse seje kampscener. Midt i filmen driller Amber hovedpersonen til at slås med hende, og det ender med, at hun sidder oven på ham, og de er lige ved at kysse. Kopier scenen, spørg ham for eksempel: "Er du lige så dårlig til at slås?", og angrib ham - forsigtigt selvfølgelig, hihi.

Drenge, kærlighed, flirt, score, film, filmaften, hygge, date

Den sjove

"Forgetting Sarah Marshall"
Det er altid en god idé, at se en sjov film med sin flirt, for så undgår man, at det bliver akavet. Filmen er et godt mix af sjov, skør og sød, og I vil helt sikkert få grinet en del. Får du ikke rykket dig tættere på ham under filmen, så er der chance for det bagefter. Tal om de sjove og søde ting i filmen - det giver nemlig en følelse af, at I har noget sammen, og den kemi kan hurtigt veksles til et kys.

Læs også: 5 scorereplikker der virker

Den spændende

"James Bond: Skyfall"
Daniel Craig er mega badass (og lækker), og derfor kan drenge godt lide at sætte sig selv i hans sted - det giver dem selvtillid. Samtidig er den nye "Skyfall" lidt uhyggelig, så du har god mulighed for at krybe dig lidt ind til ham. Har han ikke fanget dine hints endnu, så kan du efter filmen køre Bond-babe flirten. Prøv med: "Org, jeg gad SÅ godt være en Bond-babe. Gad du ikke godt være en hemmelig agent?", og bagefter kan du "teste" ham i, om han ville være en god Bond ved at lade ham forføre dig.

Den uhyggelige

"The Roommate"
I virkeligheden er der mange andre gyserfilm, som I kunne vælge, men planen er den samme. Uhyggelige film er nemlig den perfekte undskyldning for at sidde tæt, holde hånd og måske mere end det?

Tag testen: Hvilken sang beskriver dit kærlighedsliv?

No go

Vælg aldrig en kærlighedsfilm med mindre, han selv foreslår det. Fyren mister nemlig hurtigt interessen, og han kan slet ikke dele den samme begejstring over de søde og sørgelig scener, som du kan. Hvis det til gengæld er ham, som foreslår, at I ser en kærlighedsfilm, så kan du være sikker på, at han vil mere end at være venner - den er stensikker.

Tip: Har du en bærbar computer, kan du foreslå, at I ser filmen på den. Så bliver I nemlig nødt til at sidde tæt for at se skærmen, hihi.

MestLæste