serier
Film & serier

7 nye serier og sæsoner, du SKAL se

Af Redaktionen 31. januar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Aner du ikke, hvilken serie du skal gå i gang med at se? Så læs lige med her!

Artiklen er skrevet af Robina Jørgensen.

Vi kender det alle. Man er lige blevet færdig med sin yndlingsserie og aner ikke, hvad man skal gå i gang med. Der er så mange muligheder, og de ser alle så gode ud! Bare rolig, vi har her samlet de syv bedste nye serier og sæsoner, du bare SKAL se. Så saml dine veninder og en masse popkorn, og skru op for hyggen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nye serier

“De smukke piger”

Drømmer du om at blive model? Så er de smukke piger lige noget for dig. I serien får du et godt indblik i, hvordan den ubarmhjertige, barske, men også spændende og glamourøse modeverden er. I ”De smukke piger” møder du de fire piger Aia, Sille, Clara og Malene, som alle drømmer om at nå til tops i modelverdenen.

Du kan se serien på dr.dk/tv.

“Riverdale”

”Riverdale” er en amerikansk teenageserie, som foregår i den fiktive by Riverdale. Mens hovedpersonen Archie og hans venner prøver at holde styr på kærlighed, sex, skole, venner og familie, bliver de samtidig vinklet ind i et mørkt og dystert mysterium fra Riverdale.

Du kan finde ”Riverdale” på Netflix, hvor der hver uge bliver udgivet et nyt afsnit.

Læs også: Legendariske tv-serier, du skal se

Nye sæsoner

“Lovesick”

På jagten efter sin store kærlighed finder Dylan ud af, at han har klamydia. Dylan får en besked fra sin læge om, at han skal kontakte alle sine tidligere partnere og fortælle dem, at han er ramt af sygdommen. Sammen med sine venner tager Dylan ud til alle sine tidligere partnere for at give dem beskeden.

Sæson 2 af ”Lovesick” kom på Netflix den 17. november 2016.

“Shadowhunters”

Hvis du heller ikke kunne få nok af 1. sæson af ”Shadowhunters”, så kan vi glæde dig med at fortælle, at sæson 2 er kommet på Netflix. I sæson 2 bliver Jocelyn genforenet med sin familie, men der er bare et problem. Clary og lederne af instituttet er uenige om, hvorvidt Jace skal reddes fra Valentine, eller om de skal slå ham ihjel.

Den nye sæson startede på Netflix den 4. januar 2017. Der vil fremover komme et nyt afsnit ud hver tirsdag.

“American Horror Story”

Hvis du var helt vild med den stilfulde, men også uhyggelige serie, så vil nyheden om sæson 5 nok gøre dig rimelig glad. Faktisk har sæsonen ligget der siden oktober. Den nye sæson handler om det 90 år gamle hotel, som ejes af Will Drake og er hjemsøgt af dæmoner og mystiske personer. I den nye sæson møder du blandt andre også. Lady Gaga!

Sæson 5 har været på Netflix siden oktober 2016.

Læs også: "Step Up" bliver snart en serie

“The Vampire Diaries”

Hvis du heller ikke kan få nok af lækre fyre i bar overkrop, hekse og vampyrer, så er det nu, du kan glæde dig. Den 6. sæson af vampyrserien er nemlig endelig kommet på Netflix. Efter den hårrejsende finale på sæson 5 vender ”The Vampire Diaries” stærkt tilbage med en hæsblæsende ny sæson.

Sæson 6 kom på Netflix 1. januar 2017.

“Travelers”

”Travelers” er en vanvittig spændende science fiction-serie, som kun findes på Netflix. En gruppe mennesker fra fremtiden tager tilbage år 2016 for at rette op på de ting, som ellers ville havde ødelagt fremtiden for menneskeheden. Samtidig er der en FBI-agent, som er på sporet af dem og er tæt på at afsløre dem. ”Travelers” er til dig, som elsker en god og spændende science fiction-serie.

”Travelers” kan findes på Netflix, hvor sæson 2 lige har fået premiere.

I galleriet kan du læse om seks serier, vi ville elske at være med i!

6seriervivilleelskeatværemedi

De fem venner hygger sig, fjoller, snakker om kærlighed og lever generelt et virkelig sjovt liv - så hvorfor skulle man IKKE ønske sig at være med i serien? Vi ville i hvert fald gerne sidde med til bords, når Barney fortæller røverhistorier…
Helt ærligt, så har vi ikke supermeget lyst til at være med i en serie, hvor man reelt er i fare for at komme til skade, men så igen – måske er det dét værd, når man til gengæld får lov til at være med i gruppen med Stefan, Damon, Elena og Caroline? Det ville jo være SÅ sejt.
Kærlighed, gode venner og fantastisk musik - det er da en hverdag, vi gerne vil være en del af! Vi ville dog nok nøjes med at stå i baggrunden og danse i konkurrencerne…
Må vi bruge hver eneste dag på at shoppe og snakke med vores bedste veninder om kærlighed? Vi er på!
De går næsten aldrig på arbejde, men sidder og hygger sig i en lejlighed eller på kaffebaren – og de er verdens bedste venner! Må vi ikke nok være med? Pleeeease!
Vi kan knap nok holde spændingen ud, når vi sidder foran tv’et, så vi ville nok dø af skræk, hvis vi var med – men af en eller anden årsag kan vi ikke slippe tanken alligevel. Og vi har masser af A-teorier, vi kan byde ind med!