Channing Tatum og Jenna Dewan-Tatum i "Step Up".
Film & serier

OMG! Din yndlingsfilm bliver til en serie

Af Sisse Tvegaard Andersen 27. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Og Channing Tatum er med igen ...

Er du en af de mange, der er vild med dansefilmene i ”Step Up”-serien, så bliver du rigtig glad nu. ”Step Up” bliver nemlig lavet til en tv-serie!

Læs også: 10 film, der får dig i sommerstemning

Tv-serien skal vises på YouTubes streamingtjeneste YouTube Red, og selv om der ikke er så mange detaljer om handlingen endnu, beskriver YouTube den som et sexet drama om en flok talentfulde elever på en danseskole.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

-Dans er en virkelig succesful kategori på YouTube, så jeg er virkelig glad for at få en serie, der bygger på sådan en populær genre, siger Susanne Daniels, der er global chef for YouTubes originale indhold.

Læs også: OMG! Taylor Launter skal være med i teen-serie

Det er ikke blevet afsløret, hvilke skuespillere, der skal være med i serien, men Channing Tatum og hans kone, Jenna Dewan-Tatum, som begge to var med i den originale «Step Up»-film, skal være producere på serien, der efter planen får premiere næste år. Vi glæder os!

I galleriet kan du læse om stjerner, der blev kendt ved et tilfælde:

Stjernerderblevkendtevedettilfælde

Inden Channing blev kendt, arbejdede han faktisk i en periode som stripper i Miami. Det blev han træt af, og så tog han til New York for at prøve lykken – og den fandt han ved at gå rundt på gaden. Her blev han nemlig spottet af en agent, som tilbød ham en audition. Tænk, hvis de ikke havde set hinanden!
Nick Jonas var taget med sin mor til frisøren, og mens hun fik ordnet sit hår, sad Nick og sang. Tilfældigvis sad der en mand ved siden af ham, som var musikproducer, og han var meget imponeret over det, han hørte, så han bad Nick komme ind i sit studie. Her tog han sine brødre med, og de blev senere til The Jonas Brothers.
Natalie havde lige været til en dansetime, da hun gik ind på pizzeriaet ved siden af for at få noget at spise. Mens hun stod i kø, spurgte en mand hende, om hun ville være model, og hun svarede, at hun hellere vil være skuespiller – og så fik hun chancen!
Før J-Law blev teenager, drømte hun om at blive læge, men en dag i New York blev hun som 14-årig meget tilfældigt stoppet op af mand, der spurgte om hun vil læse en tekst op til en reklame. Han synes, hun var den bedste 14-årige, han havde hørt, og derfra startede Jennifers karriere.
Justin delte en masse videoer på YouTube, hvor han sang på gaden, og de blev mere og mere populære. Det fik Usher til at få øjnene op for den hotte sangers kæmpe talent, efter Scooter Braun havde taget kontakt til ham først. I dag er der ikke noget specielt ved, at nogen slår igennem på YouTube, men Justin var faktisk den første til rigtigt at gøre det. Sejt!
Som 11-årig kunne Zac ikke stoppe med at synge, og mens hans forældre forsøgte at overtale ham til at spille teater og tage klavertimer, ville han ikke selv gøre noget ud af sangen. Det fik forældrene til at tage Zac med på en tur, som han ikke vidste, hvor gik hen. De satte ham af til en audition til en musical – og så fik han rollen.
”Pirates of the Caribbean”-stjernen tog med en ven til en audition for at støtte ham, men til hans store overraskelse, spurgte instruktøren ham, om han også ville læse til en rolle, og så fik han den.
Kan du forestille dig en anden i rollen som Dr. Meredith Grey i ”Greys Hvide Verden”? Hvis ikke det havde været for den mand, der spottede hende på en restaurant, hvor hun var tjener, og fik hende med i en L’Oreal reklame, var hun måske aldrig blevet kendt.

MestLæste