Film & serier

10 film, der får dig i sommerstemning

Af Oliver Kokholm Ungermann 21. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du ikke kommet i den helt rette sommerstemning endnu? Så har vi samlet ti film, der kan hjælpe dig på vej! Se listen her.

Hvis det gode vejr ikke allerede har fået dig i den helt perfekte sommerstemning, kan du prøve med disse ti film, vi har samlet herunder. Yay!

"The Last Song"
Ronnie, der spilles af Miley Cyrus, bliver sendt til en sydlig strandby, hvor hun skal bo med sin far. Her forelsker hun sig i Will, der spilles af hendes ekskæreste Liam Hemsworth. Superromantisk film med masser af strand og sommer!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: De bedste film på Netflix

"High School Musical 2"
Det er måske lidt underligt bare at se 2'eren, men da de har sommerferie i denne film, hvor de alle tager job det samme sted for at bruge sommeren sammen, er der bare dømt sommerhygge for alle pengene!

"Fire veninder - et par jeans"
I den supersøde og sjove film om fire bedste veninder, der skal tilbringe sommeren væk fra hinanden, finder de et par jeans, der passer dem alle, og det hjælper dem til at holde kontakten. Hvis du selv kommer til at bruge sommeren væk fra dine bedste veninder, er det en film, du helt sikkert kan relatere til.

"Sex and the City"
Det er for det meste godt vejr i "Sex and the City", og det er altid hyggeligt at se de fire veninder gå en tur i byen eller sidde på en café og snakke. Og så har de altid en masse flotte sommerkjoler på, som man kan hente inspiration fra! I 2'eren er de endda ude og rejse, så skal du lige i stemning inden din egen ferie, er det helt oplagt at sætte den på!

Læs også: De bedste score-film

"Spring Breakers"
Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Ashley Benson og James Franco er de helt store navne i filmen om fire piger, der på en ferie fester og opfører sig lidt sindssygt. Masser af sol, pool og feriestemning, men der er altså også drama og vilde scener.

"Grease"
Jaaa, det er så hyggeligt at se en film, der er lidt gammel, og "Grease" er bare en klassiker! Det er sensommer, og de er netop vendt tilbage til skole efter en ferie, hvor der har været kærlighed i luften, og dramaet kan nu begynde. Og så er det jo supergod musik!

"Min søsters børn, når de er værst"
Hvis du vil se en film fra dine forældres tid, er "Min søsters børn"-filmene et rigtigt godt valg! De er så hyggelige, og da "Min søsters børn, når de er værst" ´starter med, at en hel skole synger: "Fri fra skole, nu har vi fri" og går på sommerferie, kan det jo ikke passe meget bedre!

Læs også: Se stjernernes favorit-film

"Dear John"
Channing Tatum og Amanda Seyfried spiller hovedrollerne i en vildt rørende og romantisk film, der passer rigtig godt til dig, der drømmer om en sommerflirt.

"Superbad"
Megasjov ungdomsfilm med fest og skøre episoder! Håber du selv på en sommer fyldt med mærkelige oplevelser og god humor, kan "Superbad" helt sikkert få dig i den rette stemning!

"Mamma Mia"
Der er bare en fantastisk glad stemning i "Mamma Mia", som kun kan smitte af! Der er strålende sol og supergode sange, og man ikke andet end at komme i et rigtig lækkert sommerhumør af den.

Hvad er din yndlings sommerfilm?