Sådan fungerer Snapchat-præmierne
Det sker

Sådan fungerer Snapchat-præmierne

Af Marie Søndergaard 21. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du også lidt i tvivl om, hvad de der nye Snapchat-trofæer går ud på? Så læs mere her.

Få styr på Snapchat-trofæerne

Vi har været så meget oppe at køre over de nye filtre, der er kommet med Snapchat-opdateringen, at vi slet ikke har fået undersøgt det med Snapchat-trofæer ordentligt – før nu! Og det viser sig jo, at de nye trofæer bare er endnu en god grund til at snappe løs!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan fjerner du teksten på billeder, du har gemt fra Snapchat

Du kan finde dit ’præmieskab’, hvis du klikker på spøgelset, og her kan du følge med i, hvor mange af trofæerne du har ’vundet’. Du vinder et trofæ, hver gang du når en milepæl på Snapchat – for eksempel at sende en Snap-video, et med filter, eller du opnår en bestemt score, og dermed åbner du en hængelås med en emoji bag - altså et trofæ!

Læs også: Er det her fremtiden for Snapchat?

Der er 16 trofæer i alt, så det er bare med at komme i gang med at snappe! Du kan jo eventuelt konkurrere lidt med veninderne?!

Foto: Snapchat

I galleriet kan du finde ud af, hvad dit crush' Snapchats betyder!

Detbetyderditcrush’Snapchats

Hvis du og dit crush har snakket om en ting eller en situation, som han så efterfølgende snapper til dig, kan du godt regne med, at du betyder mere for ham end de andre, han snapper med. Han vil nok gerne lære dig bedre at kende, da sådan en snap er ekstra personlig!
Foto: Shutterstock
”Hundeøjne-selfien” eller ”jeg rynker lige panden-selfien” kan godt være et tegn på, at han gerne vil charmere dig og få din opmærksomhed. Du kan være ret sikker på, at han har et godt øje til dig!
Foto: Snapchat
Hvis dit crush sender dig megamange overmalede snaps (ham selv med lilla hår eller hans ven helt overtegnet med hår på brystet eller ild ud af munden), så er det nok fordi, han keder sig ret meget … Måske burde han bare blive kærester med dig, så han har noget at tage sig til!
Foto: Snapchat
Sender han dig en snap af hans nyindkøbte sneaks eller skjorte, kan du godt regne med, det er for at vise dig, at han har god stil.
Foto: Snapchat
Sender dit crush KONSTANT snaps, hvor han hænger ud med sine venner, kan det godt være for at vise dig, at han er god social – og elsker sine venner virkelig højt! Hvis snapsne går hen og bliver ulækre eller alt for drengehørms-agtige, så skal du nok lige overveje, om han også crusher på dig eller mere ser dig som en af drengene.
Foto: Snapchat
Hvis man har (god) humor, er man attraktiv! Hvis han sender dig sjove snaps, håber han sikkert på, at få en grineren snap-samtale op at køre med dig… Så hvis du har et godt comeback eller opdager noget sjovt, er det bare med at snappe igen!
Foto: Snapchat
Snapper dit crush forskellige tegn – for eksempel jeres forbogstaver, skyer, der ligner hjerter, eller tegner han selv hjerter, så det vist ret sikkert, at han er lidt crazy med dig. Cute!
Foto: Snapchat
Når dit crush snapper, at han hænger ud med sin hund, kan du godt regne med, det er fordi, han gerne vil vise dig, at han faktisk en ret omsorgsfuld fyr, der kan tage vare på andre end sig selv. Eller også håber han, at du først bliver vild med hans hund … og så efterfølgende får øjnene op for ham! Hæhæ.
Foto: Snapchat

Læs mere om

MestLæste