Det sker

Sådan fjerner du teksten på gemte Snapchat-billeder

Af Marie Søndergaard 18. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yay! Vi er så glade for at vide det her.

Du har det fineste billede af dig og din BFF liggende i kamerarullen, og du vil rigtig gerne lægge det på Instagram. Det er bare totalt kikset, at der står ”Hallooooooo” hen over billedet, fordi du har gemt det fra Snapchat, efter du allerede havde skrevet tekst på billedet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kender du Snapchats regler?

Men det er der råd for nu! Du kan blandt andet bruge appen ”Easy Eraser” til at fjerne teksten eller nedtællings-ikonet, så der kun er billedet tilbage. Det skriver Metroxpress.

Læs også: Så galt kan det gå på Snapchat

Der findes også mange andre apps, der kan fjerne uønskede ting fra billeder, så gå på opdagelse, der hvor du køber apps!

Tjek galleriet herunder, og find ud af, hvad dit crush' Snapchats betyder!

Detbetyderditcrush’Snapchats

Hvis du og dit crush har snakket om en ting eller en situation, som han så efterfølgende snapper til dig, kan du godt regne med, at du betyder mere for ham end de andre, han snapper med. Han vil nok gerne lære dig bedre at kende, da sådan en snap er ekstra personlig!
Foto: Shutterstock
”Hundeøjne-selfien” eller ”jeg rynker lige panden-selfien” kan godt være et tegn på, at han gerne vil charmere dig og få din opmærksomhed. Du kan være ret sikker på, at han har et godt øje til dig!
Foto: Snapchat
Hvis dit crush sender dig megamange overmalede snaps (ham selv med lilla hår eller hans ven helt overtegnet med hår på brystet eller ild ud af munden), så er det nok fordi, han keder sig ret meget … Måske burde han bare blive kærester med dig, så han har noget at tage sig til!
Foto: Snapchat
Sender han dig en snap af hans nyindkøbte sneaks eller skjorte, kan du godt regne med, det er for at vise dig, at han har god stil.
Foto: Snapchat
Sender dit crush KONSTANT snaps, hvor han hænger ud med sine venner, kan det godt være for at vise dig, at han er god social – og elsker sine venner virkelig højt! Hvis snapsne går hen og bliver ulækre eller alt for drengehørms-agtige, så skal du nok lige overveje, om han også crusher på dig eller mere ser dig som en af drengene.
Foto: Snapchat
Hvis man har (god) humor, er man attraktiv! Hvis han sender dig sjove snaps, håber han sikkert på, at få en grineren snap-samtale op at køre med dig… Så hvis du har et godt comeback eller opdager noget sjovt, er det bare med at snappe igen!
Foto: Snapchat
Snapper dit crush forskellige tegn – for eksempel jeres forbogstaver, skyer, der ligner hjerter, eller tegner han selv hjerter, så det vist ret sikkert, at han er lidt crazy med dig. Cute!
Foto: Snapchat
Når dit crush snapper, at han hænger ud med sin hund, kan du godt regne med, det er fordi, han gerne vil vise dig, at han faktisk en ret omsorgsfuld fyr, der kan tage vare på andre end sig selv. Eller også håber han, at du først bliver vild med hans hund … og så efterfølgende får øjnene op for ham! Hæhæ.
Foto: Snapchat

Læs mere om

MestLæste