Det sker

Kender du Snapchats regler?

Af Oliver Kokholm Ungermann 12. februar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Gør du noget forkert på Snapchat? Se her, om du er i fare for at få din bruger slettet!

Du tænker måske ikke over det, når du åbner app'en, men faktisk er der mange regler, der skal overholdes, når du bruger Snapchat.

Læs også: Snapchat fjerner VILDT populær funktion

Det har den populære app nu sat ekstra fokus på, efter der på et tidspunkt blev delt tusindvis af nøgenbilleder på internettet, som var sendt over Snapchat, hvor der desværre var mange unge danske teenagere imellem.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Derfor er det vigtigt at huske på de ting, du ikke må, når du sender billeder til dine venner. Her er det, du ikke må snappe:

  • Pornografi
  • Nøgenhed eller seksuelt indbydende indhold med unge under 18 år
  • Situationer, der er fysisk farlige eller skadende
  • Krænkelser af privatlivet
  • Trusler
  • Chikane og mobning
  • Udgive dig for at være en anden
  • Selvskade

Læs også: Gode nyheder fra Snapchat

Hvis reglerne brydes, kan din bruger blive slettet, og du kan blive udelukket fra at bruge app'en igen. Læs meget mere om alle Snapchats regler og gode råd om sikkerhed her.

Overholder du alle Snapchats regler?

I galleriet kan du se apps til din indre fangirl!

Appstildinindrefangirl

Vil du gerne se, hvordan dit barn kommer til at se ud, hvis dig og dit idol mikser gener? Det kan du finde ud af med FaceFusion! Prøv dig frem, og se, hvem af drengene fra 5 Seconds of Summer, du skal satse på, hvis du vil have nogle seriøst nuttede børn.
Den her app fungerer bedst, hvis du er i England eller USA. Med den kan du nemlig nemt se, hvilken celeb der er tættest på dig geografisk set. Når folk spotter en stjerne, sender de en notifikation til app’en, som så fortæller det videre til alle dem i nærheden, der har app’en. Smart, når du er i London, og du kan se, at Harry Styles er på en Starbucks lige om hjørnet.
Uanset om du fangirler over ”Pretty Little Liars”, 5 Seconds of Summer eller noget helt andet, så er der en Fancrowd app, der passer til dig! App’en samler alle nyheder og alle fan-communities inden for det, du fangirler over, så du aldrig går glip af noget vigtigt.
Vi har brugt Harry Styles som eksempel her, men der findes en ”1D: My BFF”-app til hver af drengene fra One Direction. Så hvis du aldrig har fået taget et selfie med en af drengene, har du chancen nu.
Hvis du endnu ikke har Tumblr, så er det på tide! Det er nemlig den ultimative app for alle fangirls.

MestLæste