Det sker

Snapchat fjerner VILDT populær funktion

Af Oliver Kokholm Ungermann 28. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du savne den her mulighed på Snapchat, eller er du glad for, at den er blevet slettet? Se her, hvad den populære app har fjernet!

Den megapopulære funktion på Snapchat, hvor man kan se andre brugeres "Best Friends" - og på den måde smugkigge hvem alle andre snapper med mest - er blevet fjernet i den nyeste opdatering af den seje app.

Læs også: Snapchat bliver (endnu) sejere for teens

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det har delt meningerne, hvor den ene side er superærgerlige over, at de ikke længere kan gå på jagt i deres venners toplister, når de keder sig, mens andre jubler over, at ingen længere kan kigge med.

"Best Friends"-funktionen kunne for eksempel bruges til at se, om ens flirt også sender mange snaps til andre piger. Men det er altså slut for nu.

Læs også: Farverige nyheder fra Snapchat

Er du ved at gå helt i panik over det, er der dog et lille håb endnu. Snapchat har nemlig ikke sagt noget om, at muligheden ikke kommer igen på et andet tidspunkt - og man kan endda stadig redigere sine indstillinger for "Best Friends", så helt pakket væk, er den altså ikke endnu.

Hvad mener du om muligheden for at smugkigge på, hvem andre snapper mest med? Er du for eller imod?

Appstildinindrefangirl

Vil du gerne se, hvordan dit barn kommer til at se ud, hvis dig og dit idol mikser gener? Det kan du finde ud af med FaceFusion! Prøv dig frem, og se, hvem af drengene fra 5 Seconds of Summer, du skal satse på, hvis du vil have nogle seriøst nuttede børn.
Den her app fungerer bedst, hvis du er i England eller USA. Med den kan du nemlig nemt se, hvilken celeb der er tættest på dig geografisk set. Når folk spotter en stjerne, sender de en notifikation til app’en, som så fortæller det videre til alle dem i nærheden, der har app’en. Smart, når du er i London, og du kan se, at Harry Styles er på en Starbucks lige om hjørnet.
Uanset om du fangirler over ”Pretty Little Liars”, 5 Seconds of Summer eller noget helt andet, så er der en Fancrowd app, der passer til dig! App’en samler alle nyheder og alle fan-communities inden for det, du fangirler over, så du aldrig går glip af noget vigtigt.
Vi har brugt Harry Styles som eksempel her, men der findes en ”1D: My BFF”-app til hver af drengene fra One Direction. Så hvis du aldrig har fået taget et selfie med en af drengene, har du chancen nu.
Hvis du endnu ikke har Tumblr, så er det på tide! Det er nemlig den ultimative app for alle fangirls.