Det sker

Farverige nyheder fra Snapchat

Af Oliver Kokholm Ungermann 10. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Uh, hvor sejt! Se her, hvilken spændende opdatering Snapchat har lavet, der gør dine snaps langt sjovere og mere farverige.

Synes du, der har manglet farver og større skrift på dine snaps? Så er dine bønner blevet hørt!

Læs også: Gode nyheder fra Snapchat

Snapchat er nemlig kommet med en opdatering til app'en i nat, hvilket blandt andet betyder, at du nu kan ændre farven på den tekst, du skriver ovenpå dine billeder eller videoer.

Før var kun muligt at tilføje farver til dine snaps, hvis du selv tegnede ovenpå dem. Men når du har opdateret din app, vil du ved at trykke på "T'et" ved siden af blyanten i højre hjørne, når du har skrevet en tekst på billedet, kunne ændre størrelsen og farven - og endda placere teksten lige, hvor du har lyst til, dreje den rundt på hovedet og forstørre den helt vildt. Smart!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Snapchat får megasej funktion

Samtidigt har Snapchat gjort det muligt at bruge tekst, tegning og filtre på samme tid. Det kan du gøre ved at swipe til højre på dit billede og vælge imellem klokkeslæt, temperatur, hastighed og filtre - en funktion, der har været der i lang tid, men altså først nu kan forenes med tekst og tegning. Yay, så skal der snappes!

Hvad synes du om ændringerne?

10appsviikkekanundvære

Tør du kigge tilbage på, hvad du har slået op på de sociale medier for mange år siden? Det kan altså både været ret sjovt og lidt skræmmende at skulle se sine gamle opdateringer igennem. Men det kan den her app – den opdaterer dig nemlig hver dag med det, du skrev på den samme dato inden for de seneste år. Det er altså sjovt!
Hvordan skulle vi kunne leve uden Snapchat? Vi elsker at sende billeder og videoer af, hvad vi går og laver, dele sjove situationer og have samtaler med vores venner, veninder, kærester og familie!
Musik skal der til, og det skal der specielt, når vi er på farten! Derfor er en lækker musikapp som Spotify et must på telefonen, så vi kan høre alle de største hits, når vi sidder i toget, i bussen eller cykler en tur. Vi supplerer selvfølgelig også med vores egen app: Vi Unge Radio!
Mobilbetaling bliver mere og mere populært, så udover at du altid lynhurtigt kan overføre en 10’er til en veninde, er der også flere butikker, der er begyndt at tage imod Mobilepay som betaling. Smart!
Hvad kan man lave, når man keder sig? Det kan Vi Unges helt egen app ”What2Shake” fortælle dig. Fortæl app’en, hvor du er, og så kommer den med en idé til, hvad du kan lave. Nemmere bliver det ikke!
Hvor meget bevægede du dig i går? Det kan Moves fortælle dig, og det er altså virkelig rart! Den tæller nemlig både, hvor langt du har løbet, hvor mange skridt du har gået, og hvor langt du har cyklet. Så når du kommer hjem efter en lang dag, kan du se tilbage på alle dine ruter, og hvor lange de var.
Duh, selvfølgelig kan vi ikke undvære Instagram! For det første har vi jo vores egen seje profil, hvor vi deler hyggelige stunder fra redaktionen, og så elsker vi at følge stjerner, venner og veninder derinde.
Beskeder uden emojis er som en film i sort/hvid – det er kedeligt! Derfor skal vi have masser af emojis ind i vores tastatur, så vi kan sende de små ikoner, lige meget hvilket humør vi er i!
Der er ikke noget værre end at være et sted, hvor der bliver spillet en sang, man ikke kan huske navnet på. Det løser Shazam! Tænd app’en, tryk på knappen og vent så i få sekunder, og så har du navnet på den sang, du leder efter. SÅ smart!
Livet er for kort til at kede sig, og derfor husker vi også på at spille et sjovt spil engang imellem. Her er Kim Kardashians sjove spil et godt bud, men også Candy Crush, Wordfeud og Angry Birds er et hit!

MestLæste