Det sker

Er det her fremtiden for Snapchat?

Af Oliver Kokholm Ungermann 18. november 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu går Snapchat endnu engang nye veje og laver om på deres app! Se her, hvad der er sket.

Synes du MobilePay og Swipp er smart? Bruger du Snapchat? Så har du måske noget at glæde dig til! Snapchat har nemlig længe forsøgt at finde en måde, hvorpå de kan tjene penge på app'en, og det har de måske fundet ved mobiloverførsler.

Læs også: Gode nyheder fra Snapchat

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I USA kan brugerne nu sende penge frem og tilbage til hinanden igennem Snapchat, lige så nemt som at sende et snap. Det kalder de Snapcash. Faktisk kan de endda sende et snap sammen med pengene, så de har altså muligheden for at sende et stort smil med sammen med lidt håndører. Smart!

Læs også: Det SKAL du vide om Snapchat

Snapchat har ikke meldt ud, om deres nye funktion også kommer til Danmark, men vi kan da have lov at håbe!

Ville du bruge Snapcash, hvis det kommer til Danmark, eller vil du hellere bruge MobilePay eller Swipp?

Modeappsderreddertøjkrisen

Nej, den her app har ikke noget med dressing at gøre. Til gengæld kan appen hjælpe dig, der har en Android-telefon. Med MyDressing kan du tage billeder af alt i dit skab og sætte outfits sammen på din smartphone. Når du finder et sejt outfit, gemmer du det bare, så du kan se tilbage i dit arkiv næste gang, du har tøjkrise.
Hmm… Er det mon for koldt til bare ben i dag, eller skal du have en regnfrakke på? Det er ikke altid til at vide, om dit outfit er vejrvenligt, når du står i dit lune værelse. Appen Swackett giver dig en udførlig vejrudsigt og kommer med forslag til, hvilke outfits passer til vejret i dag. Smart!
Closet kan lidt af det samme som MyDressing, men fås til gengæld til iPhone. Du tager simpelthen bare billeder af alt i dit skab, og så kan du sætte det samme til outfits, som du gerne vil huske til en anden gang. Gem dine outfits i den smarte kalender, så du altid kan se, hvornår du sidst bruge sættet. På den måde undgår du, at du har det samme outfit på til første og anden date med dit crush.
Okay, den her app er måske vores favorit! Der er ingen i verden, der kender din stil og din garderobe så godt som din BFF. Med appen BFF Best Fashion Friend kan du sende billeder af dit tøj og spørge hende til råds, selv om hun ikke lige er i nærheden. Det er lidt som at gå rundt med din egen stylist i lommen.

MestLæste