Det sker

Nyt datingprogram på vej: Dit stjernetegn bestemmer dit match

Af Tanja Hartmann 15. juli 2021
Foto: Canva
Er du fan af både astrologi og kærlighed? Så skal du helt sikkert læse med her. Et helt nyt datingprogram på DR3 lader stjernerne finde den eneste ene.

Ikke nok med at dit stjernetegn har betydning for, hvem du er som person, så kan stjernerne også guide dig i dit kærlighedsliv. Der er nemlig nogle stjernetegn, der matcher bedre med hinanden end andre.

Det har det splinternye datingprogram ’Matchet på mælkevejen’ på DR3 sat sig for at undersøge nærmere. Her bliver otte singler matchet på baggrund af deres stjernetegn.

Det perfekte match

Eksperterne, Amalie Bendixen og Marianne Gellert, er hovederne bag eksperimentet ’Matchet på mælkevejen’, og de er også værterne på den populære stjernetegnspodcast ’Astropod’.

Amalie og Marianne står for at sætte de otte singler sammen i perfekte matches udelukkende ud fra deres stjernetegn. De har hverken set eller mødt deltagerne inden.

Om stjernetegnene virkelig kan fungere som Amor, må du se programmet for at finde ud af. Programmet får premiere den 8. august 2021 på DR3.

Vi glæder os til at følge med og se, om kærligheden vinder!

MegetMere