Det sker

Når Facebook-statusser gør ondt

Af Luise Gregersen 13. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lige nu er der mange, der deler kæde-statusser på Facebook. Se her, hvad du lige skal overveje, før du svarer på statusserne, eller selv skriver en.

Måske har du lagt mærke til, at der lige nu er mange, der skriver i deres Facebook-status, at man skal lave et hjerte i kommentarfeltet, og så vil personen i chatten svare på spørgsmål om, hvad han eller hun synes om dig.

Læs også: Drop digitalt drama

Det er selvfølgelig en rigtig smart måde at finde ud af, om dit crush er lige så vild med dig, som du er med ham. Det er også en vildt sød måde at fortælle din veninde, hvor meget hun betyder for dig. Men du risikerer også, at der er en, der ender med at blive såret.

Selv om det svar, du får på chatten, er privat, så kan det altså gøre rigtig ondt, hvis det ikke var det svar, du havde håbet på at få.

Læs også: Pas på dig selv på nettet

Du er en sej, smuk, sød og klog pige, så hvorfor lade andre bedømme dig på den måde? Andres accept skal ikke bestemme, hvad du ser, når du kigger dig i spejlet.

Så før du selv skriver sådan en status eller kommenterer på andres, så overvej en ekstra gang, om det er de sårede følelser værd.

 

MegetMere