Det sker

Få flere fans på din facebook-side

Af Oliver Kokholm Ungermann 28. februar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kunne du godt tænke dig at få lidt flere fans til din facebook-side? Læs med her, og få nogle gode råd!

Har du en facebook-side, der godt kunne trænge til nogle flere likes? Så er der nogle forskellige ting, du kan gøre for at få din side til at vokse! Læs de gode råd herunder.

Del, del, del!

Det giver måske sig selv, men det er selvfølgelig vigtigt at dele sin facebook-side meget, hvis man vil have flere likes. Hvis du kan få nogle af dine venner til at hjælpe dig og også dele siden, vil du nå ud til langt flere og på den måde have chancen for at få fleres likes.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Er du perfekt på facebook?

Reklamer i andre grupper

Handler din facebook-side om noget, der læner sig op af andres sider, vil det være oplagt at reklamere for din side der. Du kan poste en reklame for din side på deres væg, så du på den måde gør din gruppe synlig. Har du for eksempel en facebook-side om One Direction, kan du forsøge at finde andre andre One Direction-fansider, eller sider der beskæftiger sig med unge.

Tænk over, hvad du deler

Det kan betyde rigtig meget for din sides synlighed, hvor meget du poster, og hvad du poster. Skriver du mange opslag, kan facebook regulere din side, sådan at færre ser den. Tænk derfor over, hvor meget du skriver, og brug også gerne god tid på at finde ud af, hvad du vil skrive, når du gør det. Jo flere der synes godt om dine opslag eller deler dem, jo flere personer kommer dine opslag også ud til, hvilket kan give flere synes godt om tilkendegivelser.

Læs også: Er dine forældre pinlige på facebook?

Tag andre sider

Når du skriver opslag på din facebook-side, har du mulighed for at tagge andre sider. Hvis din facebook-side handler om en kendt person, kan du for eksempel tagge den persons officielle side i dit opslag - så kommer det, du skriver, nemlig ind på deres side, så deres fans kan se det.

Vær opmærksom på tendenser

Hvis du ser et eller andet, som du synes er rigtig sjovt, og du tænker, at der er en god mulighed for, at mange vil dele det, skal du slå til med det samme og dele det på din side. Rammer du noget, som rigtig mange synes er sjovt, kan det giver et rigtig godt boost til side.

Hvad er dit bedste tip til at få flere fans på din facebook-side?

MestLæste