Det sker

Er dine forældre pinlige på facebook?

Af Line Sølvhøj Jensen 5. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Neeej! Det skrev dine forældre bare ikke lige på fjæseren! Og hvor pinligt er det lige, at de liker dine venners billeder?? Suk!

Dine forældre er på facebook, sådan er det bare. Men de behøver altså ikke at være pinlige! Synes du, at dine forældre er pinlige på fjæserne, så læs med her. Vi giver nemlig nogle tips til, hvordan du undgår at få røde ører, når dine forældre er online.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Derfor skal du droppe facebook.

Vær ærlig

Sig det som det er, at du nogle gange synes, de liker eller skriver noget vildt pinligt. Det er helt sikkert, at de ikke har lyst til at være pinlige, så hvis du er ærlig, vil de måske med det samme begynde at tænke over, hvad de skriver. Generer det dig, at de kommenterer dine venners statusser eller billeder, så skal du også bare sige det til dine forældre

Lad være med at like

Forhold dig tavs over for dine forældre, når de er på facebook. Hvis ikke du gider have, at dine venner skal se statusser eller billeder, dine forældre deler, så lad være med at like eller kommentere det, de ligger på. På den måde undgår du, at det når ud til dine venner.

Ignorer dem

Alle er på facebook, også dine forældre. Accepter, at de har deres liv derinde, og hvad de vælger at skrive, er op til dem. I stedet for at bruge tid på at flove dig over dem, så lad helt være med at tjekke deres profil.

Test dig selv: Hvilken profilbillede skal du have på facebook?

Lad sjov ud af det

Vær med på deres dårlige humor! Svar igen ved at skrive søde kommentarer med små hints, for eksempel "pinligmor.dk ;)" eller "Moar, din humor er altså ikke sjov! ;)".

Skal I være venner?

Nogle forældre forlanger at være ven med deres børn på facebook, mens andre er ligeglade. Hvis dine forældre er ligeglade, så skal I måske slet ikke være venner? .

Læs også: Pinligt - facebook fail.

Psst!

Husk, at dine forældre ikke er som dig og dine venner, og at I ikke har samme humor. Hvis du tænker over det, er de så også så pinlige alligevel, eller er det bare sådan, de er?

MestLæste