Krop & Sind

Vil du have en sommerflirt?

Af Anja Bruneskjold 15. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sommeren nærmer sig, og det betyder, at der for alvor skal flirtes! Hvis du ikke allerede har en flirt, så læs vores guide, hvor du får en masse tips til en perfekt sommerflirt.

De sidste eksamener er ved at være overstået, og sommerferien er lige om hjørnet, og måske skal du slet ikke se ham den søde fra parallelklassen, før det nye skoleår igen begynder. Men du kan selv gøre en masse for at holde kontakten til ham henover sommerferien eller måske finde en helt ny fyr udenfor skolen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Fem søde sommerflirts.

Flirt på stranden

Det er skønt at tage på stranden og pjaske rundt i havet, og så er der altid masser af søde fyre at kigge på. Send en invitation rundt på facebook nogle dage i forvejen, så dine klassekammerater ikke har lavet andre planer, og sørg så for at dit håndklæde kommer til at ligge lige ved siden af ham den sødes, når I finder det sted, I vil ligge.

Tip: Hvis ikke du er vild med nogle af fyrene fra din skole, så tjek nogle af de andre søde drenge ud på stranden. Du og din veninde kan for eksempel spørge drengene, om I ikke skal spise en is sammen, så I kan lære dem bedre at kende.

Læs også: 7 gode flirtetricks til stranden.

Flirt til filmaftenen

En filmaften er altid et hit til de lidt køligere sommerdage, og din sommerflirt kan sagtens starte her! Allier dig med din bedste veninde og inviter to søde fyre over til filmhygge og popcorn. Efterfølgende kan du prøve at være sammen med én af drengene alene, så der ikke er andre, der forstyrrer jeres lille flirt.

Tip: Hvis du ikke kender ham den søde helt vildt godt, så prøv at tænke på nogle emner, I kan tale om, hvis samtalen mellem jer går i stå. Måske har I nogle fælles interesser, I kan tale om.

Læs også: Hvad kan man lave sammen med drenge?

Flirt til koncerten

Sommeren byder på masser af udendørs koncerter, hvor der helt sikkert er masser af søde fyre at spotte. Når dig og dine veninder står i mængden og lytter til musik, så er det nemt at tale med drengene om musikken. Måske kan I stå sammen med dem under hele koncerten, og så er det jo oplagt at tale sammen bagefter også. Og hvem ved, måske er der mulighed for at finde en sød sommerflirt her?

Tip: Hvis du allerede har en sød fyr i tankerne, som du kender i forvejen, så spørg ham, om han vil med dig til koncert. Måske er der et sejt band, I begge to er helt vilde med.

Flirt i parken

Pak en picnickurv og tag dine skønne veninder med hen i den nærmeste park. Der vil helt sikkert være masser af cute fyre, som I kan falde i snak med, så spred jeres tæppe ud et sted, hvor der er mange fyre omkring jer. Så kan I altid lige tjekke dem lidt ud, inden I finder ud af, hvem der er de sødeste.

Tip: Når I pakker jeres picnickurv, så sørg for at få en masse spil med. Det er lettere at falde i snak med drengene, hvis I for eksempel spørger dem, om de vil være med til at spille Kongespil.

Flirt på facebook

Hvis ham den søde er én af dine venner på facebook, så hold øje med, hvad han laver. Du skal ikke blive for stalker-agtig, men hvis han nu for eksempel i en statusopdatering skriver, at han skal på stranden med sine venner, så er det jo oplagt, at du også tager på stranden med dine veninder.

Tip: Hvis du er modig, kan du altid starte din sommerflirt på facebook og sende ham den søde en besked. I kan altid starte med at skrive om, hvad I hver især skal lave i sommerferien, og senere kan du finde ud af, om han har lyst til at hænge ud.

Flirt på sms

Hvis du ikke helt ved, hvordan du skal komme i kontakt med ham, du er vild med, så start din flirt på sms. Du kan for eksempel spørge ham, om han skal med til festen i weekenden, og fortælle ham, at du glæder dig til at se ham, hvis han svarer ja. Og så er det altså bare superhyggeligt at flirte på sms.

Tip: Husk, at det er svært at finde ud af, om den man skriver sammen med er sur eller glad. Så prøv at sende blinke-smileyer, og lad være med at tage det så tungt, hvis fyren ikke sender smileyer til dig. Det kan være, han bare ikke tænker over det.

Læs også: Sådan scorer du ved poolen.