sex

Når bryster er nederen

Af Luise Gregersen 17. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De der bryster kan altså godt være lidt irriterende! Vi har fundet 10 GIF’er, der beskriver hvorfor.

Det er ikke altid lige fedt at være pige! Ikke nok med at vi skal finde os i ondt i maven fem dage om måneden, så skal vi også leve med, at vores bryster pludselig bliver ømme, begynder at vokse og gør livet endnu mere kompliceret! Derfor har vi samlet 10 GIF'er, der beskriver, hvorfor bryster er irriterende.

Læs også: Din første menstruation i GIF'er

1: De begynder at vokse helt uden advarsel.2: Det ene bryst ser altid liiidt større ud end det andet.3: Den evige kamp for at finde den rigtige bh.4: Bh'er i det hele taget.5: For slet ikke at nævne sports-bh'er!Læs også: Sådan føles det at være teenager i GIF'er

6: De klør og er megaømme, hver gang du har menstruation.7: De første par år er du overbevist om, at du har arvet din fars bryster.8: Og når de endelig bliver større, er idrætstimerne et sandt helvede!9: Fyrene ser dig ikke i øjnene. Hallo drenge, vores øjne sidder heroppe!10: Men når alt kommer til alt, er de nu meget rare at have alligevel.

5tingduikkevidsteomdet”dernede”

Din vagina (ja, det hedder ”det dernede” altså) er superhurtig til at hele. Faktisk er den det sted på din krop, der er hurtigst til at reparere sig selv. Hvis du får en rift på dine kønsdele går der faktisk kun 48 timer, før den er helt væk. Ret sejt!
Din vagina har over dobbelt så mange nerveender som en penis. Sorry drenge, men der vinder vi altså! Det betyder nemlig, at når du begynder at have sex, vil dine orgasmer også være dobbelt så kraftige som din kærestes.
Mange tror fejlagtigt, at de kun har et hul ”dernede” – men det er forkert! Der er nemlig både et hul til sex, fødsler og menstruation, og et helt andet hul som du kun bruger, når du tisser. Din skede er det største af dem, og det er det hul, din menstruation kommer ud af, og det hul som bruges til sex og fødsler. Urinrøret sidder et sted mellem skeden og klitorissen (den lille ”ært”, der sidder øverst på dine kønsdele), og det er der, dit tis kommer ud.
En gennemsnitlig skede er otte til ti centimeter dyb, men den kan udvide sig med helt op til 200 procent under fødsler, og når man har sex.
Der er ingen grund til at rode rundt med kradse sæber dernede. Dine kønsdele er nemlig som udgangspunkt selvrensende. Hvis du vasker dig for meget dernede, kan du faktisk få en infektion, der gør rigtig av. Du kan købe intimsæbe, der er specielt beregnet til dine kønsdele, men du må maksimalt bruge den en gang om dagen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.