bryster
sex

Hvornår bliver mine bryster større?

Af Line Sølvhøj Jensen 28. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du små bryster, men går du og tænker over, hvornår dine bryster bliver større?

I teenageårene begynder brysterne at vokse. For nogen går det stærkt, og de får lynhurtigt store bryster. For andre tager det længere tid for kroppenat udvikle sig, og det er slet ikke sikkert, at deres bryster bliver ret store. Der er nemlig stor forskel på, hvor store pigers bryster bliver. Nogle vil også opleve, at der er forskel på størrelsen af deres bryster, så det ene er større end det andet, og det er altså helt normalt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 15 skøre facts om bryster

Mange piger tror, at drenge helst vil have piger med store bryster, men det er en myte. Det er forskelligt fra dreng til dreng, hvad han foretrækker, og de fleste fyre vil faktisk synes, at bare det, at du har nogle bryster, er spændende, uanset hvor store eller små de er.Er det alligevel ikke helt godt nok for dig at vide, at drengene oftest er ligeglad, så læs med her, hvor vi af- eller bekræfter myter om bryster!

Læs også: Lær dine bryster at kende

4 myter om dine bryster

Får man større bryster af at spise mørk chokolade?
Dine bryster kan blive mere faste, hvis du spiser mørk chokolade, fordi mørk chokolade indeholder stearinsyre, som gør brysterne mere faste, men det får ikke brysterne til at vokse. Husk, at chokolade ikke er sundt i større mængder, så du skal ikke gå amok i chokoladepakken.

Kan brysterne virke større med en større bh?
Nej, for det kan tydeligt ses, at det meste af det, der er i bh'en, er luft. Til gengæld kan du købe en push-up bh, som kan få dine bryster til at virke større. Du kan købe push-up bh'er i alle undertøjsforretninger, og der er der rigtig mange piger, der gør.

Læs også: Er mine bryste for små?

Får man større bryster af at tage p-piller?
P-piller kan godt give fornemmelsen af, at man får større bryster, og får nogen virker det måske også. Men det er ikke bevist, at du får større bryster af at tage p-piller.

Kan jeg træne mine bryster større?
Nej, du kan ikke træne dine bryster større. Du kan til gengæld træne dine brystmuskler, men det vil ikke ændre på størrelsen af den bh-skål, du skal bruge.

Læs også: Bliv glad for din krop

Psst…Din krop er ikke færdigudviklet, før du er omkring 20 år. Så slap af og nyd dine bryster, som de er nu. Måske vokser de om nogle år!

Herunder kan du læse mere, hvis du er ked af dine bryster!

Hjælp,jegerkedafminebryster

Et faktum, vi ikke kan komme udenom, er, at vi alle er bygget forskelligt. Derfor giver det også god mening, at vores bryster ser meget forskellige ud. Der findes ikke en bestemt måde, som man skal se ud på, og derfor behøver man slet ikke at være ked af den måde, ens krop ser ud på.
Foto: Shutterstock
Alle bryster er flotte, hvis ejeren, de sidder på, er glad for sin krop, og føler sig tilpas i den. Husk, at dine bryster slet ikke har noget at gøre med, hvor smuk du er. Det hele handler nemlig om, hvordan man har det med sig selv. Hvis du elsker dig selv og din krop, er det det eneste, som betyder noget – uanset hvordan dine bryster ser ud. Så hvis du er meget ked af dine bryster, handler det måske i virkeligheden om nogle helt andre ting, og det er også helt i orden.
Foto: Shutterstock
Du tænker måske, at en potentiel kæreste kun går op i, hvordan dine bryster ser ud, men det er slet ikke sandt. Hvis det er det eneste, de går op i, så siger det mere om dem, end det gør om dig - og så er det helt sikkert IKKE den rigtige person for dig. Hvis en person er interesseret i dig, så kommer de til at synes, dine bryster er smukke præcis som de er.
Foto: Shutterstock

Læs mere om

MestLæste