Krop & Sind

Scor ham til julefesten

Af Stine Bødker Nielsen 17. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skal du til julefest på skolen, hos veninden eller i klubben i år? Så er det den perfekte mulighed for at score ham den søde!

Den søde juletid er andet end bare guf og gaver - det er også det perfekte tidspunkt at score på. Overvej lige, hvor romantisk det er med sne udenfor og en mistelten i dørkarmen, der bare sukker efter, at du skal scorer ham den søde! Her har du et par tips til, hvordan du skal bærer dig ad med det, hvis I skal til julefest.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Hold en hyggelig veninde-julefrokost

Ved snacks og sodavand
Hvis du spotter, at ham den søde er oppe for at hente snacks, kan det være et godt sted at skabe den første kontakt, så skynd dig derhen. Få øjenkontakt med ham og send et sødt blik. Du behøver ikke at være direkte flirtende, bare husk at smile.

Chill i sofaen
Hvis ham den søde chiller i sofaen med vennerne, kan du også diskret blive en del af selskabet. Spørg, om der er nogen, der skal have en sodavand med fra caféen og find en plads blandt drengene, når du kommer tilbage med sodavand. Pludselig sidder du så tæt på ham, at du kan begynde med lidt smalltalk. Husk at spørge ind til ham og hans interesser og lyt godt efter.

Læs også: Scor ham inden jul

Fang ham på dansegulvet
Du svinger rundt på dansegulvet med veninderne til "Rockin' Around the Christmas Tree", men egentlig kan du bruge dansen til meget mere! Hvis I har gang i en sjov og fjollet dans, kan du sagtens "komme til" at bumpe ind i din hottie og begynde at danse med ham i stedet. Og hvis musikken pludselig skifter til en romantisk sjæler som "White Christmas", står du jo tilfældigvis foran ham klar til en kinddans!

Under misteltenen
Når du har snakket en masse med ham den søde og danset med ham, mangler der kun en sidste ting - kysset! Det kan godt være lidt svært at tage det sidste skridt og rent faktisk kysse, men så er det jo heldigt, at I kan give misteltenen skylden. Hvis I står under misteltenen er i jo nødt til at kysse - sådan er reglen!

Læs også: Læsernes søde julehistorier

MestLæste